OPC - naravni izvleček grozdnih pešk 10ml

Je eden najučinkovitejših znanih antioksidantov. Podpira srce in krvožilni sistem, imunski sistem, prispeva k hormonskemu ravnovesju ter ščiti celice telesa pred staranjem
Redna cena:
35,70 €
Akcijska cena:
35,70 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Glicerin, voda, etanol, gliceril citrat/laktat/linoleat/oleat, olje pomarančne lupine, OPC.

Uporaba: Glede na vaše želje vzemite 6 kapljic dnevno čistega ali zmešanega s hladno tekočino.

Ena steklenička vsebuje 10 ml (cca. 30 nanosov) in ima rok uporabnosti 6 mesecev po odprtju.

Shranjevanje: Shranjujte na temperaturi od 6-25°C.

Opozorilo: Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke.

Proizvajalec: LipoLabs GmbH, Nemčija.

Dobavitelj: H2H PRO d.o.o.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 10ml.

OPC – naravni izvleček grozdnih pešk je rastlinska spojina, imenovana tudi izvleček grozdnih semen, ki se naravno pojavlja v grozdju in drugem jagodičevju. Je eden najučinkovitejših znanih antioksidantov. Zato lahko pomaga ščititi celice pred prostimi radikali, potencialno podpira imunski sistem in lahko preprečuje pospešeno staranje celic. Zato je zelo priljubljena sestavina v izdelkih proti staranju. Je znan po svoji podpori srcu in krvožilnemu sistemu, hkrati pa prispeva k hormonskemu ravnovesju v telesu.

OPC je morda povezan s francoskim paradoksom, pri katerem se zdi, da Francozi kljub večjemu uživanju maščob in alkohola v starosti manj obolevajo za boleznimi srca in ožilja.

Zato bi morali izbrati LipoVibes Pure OPC:

  1. Edinstvena tehnologija: Naš OPC je večkrat učinkovitejši od običajnih izdelkov. To je posledica naše edinstvene tehnologije LipoMolecule, ki je znanstvena inovacija.
  2. Optimalna absorpcija v telesu: LipoVibesovi izdelki se v telesu absorbirajo veliko hitreje kot primerljivi izdelki. To dosežemo z uporabo s telesom povezanih lipidov, ki sestavljajo tudi zunanjo opno človeških celic.
  3. Vrhunska kakovost: LipoVibes Pure OPC je razvit v naših laboratorijih v Nemčiji in izdelan izključno iz rastlinskih sestavin. Je veganski, brez sladkorja, glutena, laktoze in GSO.