Ovsena kaša s temno čokolado 50g (EKO)

Ovsena kaša s črno čokolado iz ekološke pridelave. Bogat vir kalija, kalcija, kakovostnih beljakovin in vlaknin. Odlično za zdrav zajtrk.
Redna cena:
1,49 €
Akcijska cena:
1,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: bio OVSENI kosmiči 65,5 %, bio OVSENA moka 20 %, bio sladkor 10 %, temna čokolada v prahu 2,5 %, bio kakav v prahu 2 %.

Alergeni: bio OVSENI kosmiči, bio OVSENA moka, GLUTEN.

Uporaba: Vsebino vrečke prelijemo s 140 ml vrele vode, mleka, jogurta ali sadnega soka, dobro premešamo in pustimo stati 2 minuti.

Shranjevanje: Shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 25°C.

Proizvajalec: Flory d.o.o., Srbija.

Dobavitelj: ANIX d.o.o.

Poreklo: Srbija.

Količina: 50g.

Ovsena kaša s temno čokolado (EKO) predstavlja izjemen vir kalija, kalcija, esencialnih aminokislin in kakovostnih beljakovin. Zaradi visoke vsebnosti vlaknin je oves odličen za zdravo delovanje prebavnega sistema. Ugodno vpliva na procese prebave in pomaga vzdrževati stabilno raven sladkorja v krvi. Nutricionisti jo priporočajo za zajtrk ali malico, saj zagotavlja dolgotrajen občutek sitosti.

Organska ovsena kaša s črno čokolado vsebuje vrhunski organski kakav v prahu, ki je odličen vir antioksidantov. Ti antioksidanti so ključni za celostno zdravje, saj ščitijo telo pred prostimi radikali in upočasnjujejo naravni proces staranja. Kakav v prahu vsebuje tudi pomembne vitamine in minerale, zlasti magnezij, ki pomaga pri obvladovanju stresa.

Ta prefinjena kombinacija organske ovsene kaše in črne čokolade združuje zdrav način prehranjevanja z užitkom, nudita pa tudi podporo telesu v boju proti vsakodnevnim izzivom.