Parazitko tinktura 50ml

Naravna tinktura po načelih dr. Hulde Clark - vsebuje črni oreh, pravi pelin in klinčke. Kombinacija z izrazitim protiparazitskim učinkom.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: domače žganje, pravi pelin, črni oreh, nageljnove žbice.

Uporaba: 17 do 19 kapljic tinkture trikrat dnevno, v kolikor imate sedemdeset kilogramov telesne teže. Lažji uporabijo manj kapljic, težji več.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Parazitko tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Parazitko tinktura je 100% naravna tinktura iz točno odmerjenih količin črnega oreha, pravega pelina in klinčkov. Receptura izvira iz dela Dr. Hulde R. Clark, kanadske zdravnice, ki je odkrila da je prav prisotnost parazitov in toksinov v telesu vzrok 95% bolezni. Parazitko tinktura je vaš zaveznik na poti do samoozdravljenja.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo blagodejnih učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.