Prebuditev jasnovidne energije

Jasnovidnost ni zgolj domena vidcev - dostopna je vsakomur. Naj vam ta knjiga pokaže kako prebudite svoj dar za jasen vpogled v preteklost, prihodnost in sedanjost.
Redna cena:
25,90 €
Akcijska cena:
25,90 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Cyndi Dale.

Format: 14 x 22cm, mehke platnice.

Obseg: 200 strani.

Prebuditev jasnovidne energije – vsakdo je lahko jasnoviden. Prebuditev jasnovidne energije govori o enem od številnih darov, ovitih v tančico skrivnosti. Jasnovidnost nam prinaša pisane, divje, srhljive ali črno-bele vizije, ki nam vedno znova na pladnju nosijo uvide, duhovna razodetja, nasvete in hitre vpoglede v preteklost, sedanjost in prihodnost, ki jih lahko ugledamo ali na zaslonu notranjega uma ali z očmi.

Marsikdo meni, da je jasnovidnost izključno domena vidcev, medijev in ciganov, vendar prebiva v vsakomer od nas. Vse je sestavljeno iz energije. Če želimo postati bolj jasnovidni, se moramo samo naučiti bolje obvladovati energijo, ki nam zarisuje kalejdoskop podob, prizorov in vizij, s pomočjo katerih lahko krmarimo ladjo svojega življenja. Kot vse spretnosti pa tudi jasnovidnost zahteva vajo – in izobraževanje. Oboje boste dobili s to knjigo.