Premium Asta Omega-3 250ml

Izjemno kakovostno, zelo koncetrirano prehransko dopolnilo z omega-3 in dodanim antioksidantom astaksantinom.
Redna cena:
46,90 €
Akcijska cena:
46,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ribje olje iz jeter trske (Norveška), koncentrat ribjega olja (ZDA)*, naravna aroma limone, antioksidant: alfa-tokoferol, astaksantin.
*aljaška trska **ribe iz trajnostnega ribolova

Hranilna vrednost na priporočeni dnevni odmerek (10ml):
Omega-3 maščobe kisline – 2.750mg
od tega Eikozapentaenojska kislina (EPK) – 1.150mg
od tega Dokozaheksaenojska kislina (DHK) – 1.000mg
Astaksantin – 1mg

Uporaba: odrasli 10 ml (= 1 jedilna žlica) dnevno, otroci 5ml (= 1 čajna žlička) dnevno. Zaužijte samostojno ali vmešajte v hrano ali pijačo.

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hraniti v hladilniku (do 7°C). Za ohranjanje maksimalne kakovosti se priporoča uporabiti v roku 6-8 tednov po odprtju. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Eubiosa, Slovenija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 250ml.

Premium Asta Omega-3 je vrhunsko prehransko dopolnilo – visoko koncentrirano omega-3 olje z dodanim astaksantinom. Premium Asta Omega-3 odlikuje najvišja koncentracija omega-3 maščobnih kislin in najnižji nivo oksidacije. Olje je pridobljeno iz svežih rib arktičnih voda s certifikatom trajnostnega ribolova, ki so redno preverjane na vsebnost težkih kovin. Olje je najvišje čistosti in ohranja naravno kompozicijo trigliceridov, zato ga lahko telo maksimalno učinkovito uporabi. Prijeten okus je zaokrožen z aromo limone.

EPK in DHK sta ključni maščobni kislini za ohranjanje celostnega zdravja – sta sestavini celičnih membran in imata izjemen pomen pri razvoju in delovanju možganov, pri ohranjanju normalnih umskih sposobnosti, zdravemu delovanju srca in ohranjanju zdravega vida.

Dnevni odmerek zagotavlja kar 1.150mg EPK in 1.000mg DHK!