Rhodiola rosea (rožni koren) Holistic 250ml

Rodiola je močan adaptogen, ki pomaga pri spopadanju s stresom, izboljšuje splošno počutje, zmanjšuje utrujenost ter ugodno deluje na kognitivne sposobnosti. Za 50 dni uporabe.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sredstvo za zgostitev: glicerol, voda, vodni izvleček korenine rožnega korena (Rhodiola rosea), aroma sladkega mandlja, konzervans: kalijev sorbat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

Sestava 1 merica (5 ml)
Izvleček korenine rožnega korena (rhodiola) 300 mg

Proizvedeno v nadzorovanih pogojih GMP.

Uporaba: priporočen dnevni odmerek je 1 merica (5 ml). Zaužijte neposredno ali pa vmešajte v vodo ali drugo pijačo. Pred uporabo dobro pretresite.

Varčno pakiranje, saj vsebina zadostuje kar za 50 dni neprekinjene uporabe.

Shranjevanje: Shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju porabiti v roku dveh mesecev.

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dobavitelj: Liquid Vitamins d.o.o. (Holistic).

Poreklo: EU.

Količina: 250ml.

Rhodiola rosea (rožni koren) Holistic je rastlina, ki izvira iz hladnih podnebij gorovij v Evropi, Aziji in Severni Ameriki. Kot prehransko dopolnilo se uporablja zaradi svojih številnih potencialnih koristi za zdravje. Glavna aktivna sestavina v njej je salidrozid, ki je povezan z njenimi adaptogenimi lastnostmi (k njenim lastnostim pa veliko prispeva tudi učinkovina rosavin ter okoli 140 drugih kemičnih snovi). Adaptogeni so snovi, ki pomagajo telesu bolje obvladovati stresne situacije in se prilagajati različnim fizičnim, kemičnim in biološkim stresorjem.

Rhodiola je bila tradicionalno uporabljana za povečanje vzdržljivosti, izboljšanje mentalne ostrine in splošno izboljšanje počutja. Študije kažejo, da lahko redna uporaba rhodiole pomaga zmanjšati utrujenost, izboljšati koncentracijo in spomin ter povečati odpornost telesa na stres. Poleg tega naj bi imela tudi protivnetne in antioksidativne lastnosti, ki lahko pomagajo pri zaščiti celic pred škodo, povzročeno zaradi prostih radikalov.