Rman navadni zeliščni čaj 50g (EKO)

Zeliščni čaj iz nadzemnih delov rastline navadnega rmana. Rman je v pomoč pri ženskih menstrualnih težavah, ima blagodejni učinek na prebavni trakt ter pomaga vračati apetit.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: suhi nadzemni del navadnega rmana, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 2 čajni žlički navadnega rmana prelijte s skodelico vrele vode (150ml), pokrito pustite stati 10-15 minut in nato precedite. Sveže pripravljenega pijemo do 2-krat dnevno.

Opozorila: shranjujte zaprto na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. V primeru preobčutljivosti prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Poljska.

Količina: 50g.

Rman navadni zeliščni čaj iz kontrolirane ekološke pridelave. Rman navadni zeliščni čaj iz nadzemnih delov rastline navadnega rmana. Njegova uporaba se priporoča za povrnitev teka in ob izostanku mesečnega perila. Rman je še posebej uporaben za dekleta in žene, ki jih mučijo nevšečnosti v času pred in tekom menstruacije. Njegovo uživanje se priporoča vsem tistim, ki želijo dobro svojemu prebavnemu traktu, se prekomerno potijo, so nemirni in težko zaspijo. Navadni rman je nezahtevna rastlina, ki uspeva na travnikih in obronkih gozdov. Izredno razširjena je predvsem po vsej severni polobli. Zaradi nezahtevnosti in razmeroma hitre rasti lahko postane invazivna.