Roža navadna 1 kos (ročno delo)

Ročno narejena roža iz najlona, ki je odlično darilo za izražanje naklonjenosti ob različnih priložnostih. Na voljo v različnih barvah.
Redna cena:
12,90 €
Akcijska cena:
12,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: najlon, srebrna/bron žica.

Uporaba: darilo, dekoracija, aranžma, poklon, spominek.

Dimenzija: višina cca 40cm.

Opozorilo: vsaka roža je unikat, izdelava je možna tudi po naročilu (vaša ideja) – ob naročilu navedite barvo, ki jo želite prejeti.

Proizvajalec: Unikatni izdelki, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1 kos.

Roža navadna je narejena iz najlona. Roža navadna je unikaten ročno narejen izdelek. Z rožami ljudem, ki jim jih podarimo sporočamo svojo naklonjenost ali misel. Če o temu ne govori vrsta podarjene rože pa o tem spregovori barva le-te. To nam pove, da je simbolika rož zelo pomemben podatek za trenutek, ko jo dobimo. Vedno nam prenaša sporočilo namena od darovalca. Naj bo to rojstni dan, obletnica, dan žena, materinski dan, poročni dan ali pa kar tako, da nam polepša dan. In rože iz najlona te trenutke zelo podaljšajo, ker imajo neomejen rok trajanja, saj ne uvenijo. Tako se vedno lahko spominjate dogodka ali osebe, ki vam jo je podarila, s tem pa tudi njenega sporočila.

Paleta pomenov barve cvetja:

  • Bela je povezana z ponižnostjo, nedolžnostjo in čaščenjem, varnostjo, mirom in novim začetkom. Pomaga pri duševnem, čustvenem in umskem čiščenju. Veliki beli cvetovi pomenijo razkošje. Med drugim bela pomeni tudi skromnost in eleganco. Primerna je za rojstvo, krst, obhajilo, birmo, poroko.
  • Rumena nosi sporočilo sreče, veselja in prijateljstva. Simbolizira prestiž, slavo in uspeh, moč in odprtost in prinaša dobro voljo. Je spodbudna in živahna, povečuje razsodnost, krepi bistroumnost, utrjuje samozavest, ostri um in vliva optimizem. Šopek rumenih cvetov je sporočilo novih začetkov in veselja, primerni so za poslovne partnerje.
  • Oranžna je barva jasnosti in ponosa ter simbolizira toplino in energijo, veselje, moč, komunikacijo, vzdržljivost, pogum, osvobaja in sprošča čustva, celi in zdravi. Oranžni šopek sporoča zaupanje, veselje do življenja in zadovoljstvo- primerno za vsakogar.
  • Rdeča ima tako močan pomen, da njena simbolika prevladuje posamezno ali v šopku. V rdeči se skriva energija, strast, ljubezen, moč in želja po zmagi. Povezana je z uspehom in pogumom, vendar tudi z jezo. Je predstavnik zaljubljenih.
  • Roza ima pomen sreče, milosti in nežnosti, čiste misli, romantike, topline, prijaznosti in obzirnosti. Ne glede na obliko ali vrsto rož prinaša nežnost, veselje in mladost, ženskost in občudovanje ter prebujajoča se ljubezenska čustva.
  • Vijolična barva predstavlja uspeh, dostojanstvo in ponos, stimulira ustvarjalnost, intuicijo in razmišljanje. Kombinacija večih odtenkov vijolične predstavlja pomen dosežka in občudovanja.
  • Modra pomeni mir, odprtost in vedrino, modrost, zaupanje, stabilnost in spokojnost. V kombinaciji svetlih in temnih odtenkov pa pomirja skrbi in preobremenjenost. Modro cvetje podarjamo ob rojstvu dečka.
  • Zelena je simbol za naravo in deluje pomirjujoče. Predstavlja odpornost, zdravje in mladost. V šopku z različnimi odtenki zelene sporoča prebujenje in optimizem, svobodo in ravnovesje.
  • Ciklam pomeni prijaznost, obzirnost, sočutje in pripravljenost pomagati. Pomeni iskreno prijateljstvo brez pričakovanj.

Opomba: vsaka roža je unikat, izdelava je možna tudi po naročilu (vaša ideja) – ob naročilu navedite barvo, ki jo želite prejeti.