Sacharomyces Boulardii za zdrav prebavni trakt Holistic 60 kapsul

Sacharomyces Boulardii je gliva kvasovka, ki pomaga pri številnih težavah v prebavnem traktu (predvsem je koristna ob driski) ter skrbi za zdravo količino mikroorganizmov.
Redna cena:
27,90 €
Akcijska cena:
27,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: kvasovka Saccharomyces cerevisiae var. boulardii, kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), inulin, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, D-biotin.

Sestava                                                               1 kapsula
Kvasovka Saccharomyces cerevisiae var. boulardii    6 x 109 CFU* (300 mg)
Inulin                                                                    50 mg
Biotin                                                                    50 µg (100 % PDV**)
*Enote, ki tvorijo kolonijo
**Priporočen dnevni vnos

Uporaba: Vzemite 1 kapsulo na dan skupaj s hrano ali po navodilih strokovnjaka.

Shranjevanje: Na sobni temperaturi do 25C. Zaščititi pred svetlobo in vlago

Dobavitelj: ALMATIM d.o.o.

Poreklo: EU/Izven EU.

Količina: 60 kapsul.

Sacharomyces Boulardii za zdrav prebavni trakt Holistic – Sacharomyces Boulardii je mikroorganizem, ki ima številne koristi za zdravje človeškega prebavnega sistema. Gre za specifično vrsto kvasovke, ki se uporablja podobno kot probiotik za spodbujanje zdrave mikroflore v črevesju. Ta kvasovka je sposobna preživeti v kislem okolju želodca in doseči debelo črevo, kjer lahko pozitivno vpliva na ravnotežje črevesne mikrobiote.

Pozitivne lastnosti Sacharomyces Boulardii vključujejo:

  1. Podpora prebavi: Ta kvasovka lahko pomaga pri vzdrževanju ravnovesja mikroorganizmov v črevesju, kar lahko vodi do boljše prebave in absorpcije hranil.
  2. Boj proti driski: Študije so pokazale, da lahko Sacharomyces Boulardii pomaga pri lajšanju simptomov driske, vključno z drisko, ki jo povzročajo antibiotiki, potovalna driska in druge prebavne motnje.
  3. Podpora imunskemu sistemu: Nekateri raziskovalni dokazi kažejo, da lahko ta kvasovka okrepi imunski sistem, tako da zavira rast škodljivih bakterij v črevesju.

Poleg tega izdelek vsebuje biotin in inulin, ki dodatno podpirata zdravje prebavnega sistema:

Biotin, znan tudi kot vitamin B7, je ključen za zdravje kože, las in nohtov ter igra pomembno vlogo pri presnovi maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin. Prav tako lahko biotin podpira zdravje prebavnega sistema s spodbujanjem rasti zdrave črevesne mikroflore.

Inulin je prebiotik, topna vlaknina, ki spodbuja rast koristnih bakterij v črevesju. Prav tako lahko pomaga pri uravnavanju ravni glukoze v krvi, znižuje holesterol, izboljšuje absorpcijo kalcija in podpira redno prebavo.

Izdelek vsebuje 60 veganskih kapsul s podaljšanim sproščanjem.