Shikakai v prahu 100g (EKO)

Popolnoma naraven ekološki šampon, ki ne vsebuje škodljivih primesi in ohranja pH lasišča. Vsebuje vitamine A, C, D, E in K.
Redna cena:
13,90 €
Akcijska cena:
13,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Acacia Concinna (organski shikakai)

Uporaba: Eno jušno žlico prahu shikakai zmešamo z ½ dcl vode. Zmes pustimo stati 15 minut, da izloči učinkovine. Lase obilno zmočimo in nanje vlijemo zmes shikakai. S prsti jo vmasiramo v lasišče in lase, pustimo delovati 2–5 minut, nato speremo s tekočo vodo in lase posušimo. Po umivanju s shikakai ne uporabljamo nobenih regeneratorjev.

Opozorilo: Prah se ne sme mešati z vročo vodo nad 42 °C. Pri umivanju pazite, da shikakai ne pride v oči, ker vsebuje naravne saponine, ki dražijo očesno sluznico.

Shranjevanje: Prah morate shranjevati v zaprti vrečki v temnem in suhem prostoru. Rok uporabe je pri pravilnem shranjevanju največ 2 leti.

Pakiranje: 100 g

Poreklo: Indija

 

Shikakai v prahu je 100% naraven šampon, ki za razliko od ostalih, agresivnih šamponov, ohranja pH lasišča ter ne vsebuje kopice škodljivih kemikalij, ki zastrupljajo organizem skozi prehod v telo preko lasišča. Vsebuje vitamine A, C, D, E in K, ki ima močan antioksidativen učinek na lasišče. Odličen je tudi za odstranjevanje prhljaja in naglavnih uši.

Shikakai v prahu se posebej priporoča osebam, ki so alergične na kemikalije v običajnih šamponih, osebam z različnimi obolenji lasišča, tistim, ki okrevajo po kemoterapiji in nasploh vsem, ki želijo uporabljati res 100% naravno kozmetiko.

Shikakai je grmičasto drevo, ki raste v Indiji, ki se že od starega veka uporablja kot šampon za lase.