Sinergija prostata kompleks 50 kapsul

Sinergija prostata kompleks ponuja mešanico zelišč in sestavin, ki preverjeno delujejo pri težavah z moško spolno žlezo.
Redna cena:
22,90 €
Akcijska cena:
22,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: korenina koprive, mlado, mlečno ovseno zrno, cvet opuncije, bučno seme, stabilizirani riževi otrobi, peteršiljev list, koruzni laski, acai jagoda, vodna kreša, plod in list rakitovca, vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), likopen, cink , macesnov arabinogalaktan, selen (kot selenov metionin)

Uporaba: 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

Proizvajalec: Terranova, Velika Britanija

Količina: 50 kapsul.

 

Sinergija prostata kopleks – motnje mokrenja so največkrat povezane s prostato, moško spolno žlezo, ki se z leti lahko poveča in začne pritiskati na sečnico ter omejevati pretok seča. Razlog za rast prostate je pogosto v androgenih, predvsem v čezmerni pretvorbi testosterona v dihidrotestosteron (DHT) zaradi povečane aktivnosti encima 5-alfa-reduktaza.Sinergija prostata kompleks združuje vse rastline, za katere raziskave kažejo, da lahko ugodno vplivajo na funkcijo prostate ter vsa koristna mikrohranila za imunski sistem (cink, selen, likopen, macesnov arabinogalaktan).

Korenina koprive in cvet opuncije vsebujeta pomembne spojine, ki glede na raziskave lahko delujejo zaviralno na encim 5-alfa-reduktazo. Mlado zrnje ovsa v ljudskem zdravilstvu omenja kot učinkovit tonik za moško zdravje. Bogato je z rastlinskimi snovmi in cinkom, ter zato podpira delovanje prostate. Bučno seme je bogato s fitosteroli, ki zmanjšuejo težave zaradi povečane prostate. Peteršilj in koruzni laski so diuretiki in se jih tradicionalno priporoča pri težavah mokrenja. Izboljšujejo neravnovesje moških hormonov in prisevajo k normalni funkcji prostate.