Sivka & rožmarin milo 100g (100% naravno)

100% naravno ročno izdelano milo narejeno v Sloveniji. Z dodatkom sivke, rožmarina, kokosovega in bučnega olja ter vitamina E.
Redna cena:
4,90 €
Akcijska cena:
4,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: palmino olje, kokosovo olje, oljčno olje, karitejevo maslo, sojino olje, ricinusovo olje, olje grozdnih pešk, bučno olje, cvetovi sivke, vitamin E, eterično olje sivke in eterično olje rožmarina.

Uporaba: za umivanje celotnega telesa in obraza. Milo je potrebno hraniti v podstavkih za mila, pri katerem voda lahko odteka in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo pa hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 100g.

Sivka & rožmarin milo je ročno delo slovenskega proizvajalca. Sivka & rožmarin milo je izdelano iz rastlinskih maščob z dodatkom čistih eteričnih olj in naravnih sestavin. Zaradi hladnega postopka izdelave se v milu ohranja ves glicerin, ki na koži deluje vlažilno. Vsebuje BIO sivko in rožmarin ter bučno olje in naravni vitamin E. Po uporabi bo vaša koža mehka in prožna. Milo je 100% naravno, brez umetnih barvil, konzervansov ali katerihkoli drugih dodatkov in ne vsebuje živalskih maščob.