Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - prvi del

Ali je virus in reakcija nanj zgolj past, ki nas bo s pomočjo novih tehnologij ujela v avtoritativen sistem? Krešimir Mišak ponuja alternativne odgovore na aktualna vprašanja.
Redna cena:
24,90 €
Akcijska cena:
24,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Krešimir Mišak.

Prevedla: Tadeja Zupan.

Format: 140 x 220mm, broširano.

Obseg: 270 strani.

Smrt transhumanizmu, svobodo ljubem – 1.del je knjiga ki nam prihaja v roke v ravno pravem trenutku. V času korone se je svet, ki smo ga poznali do sedaj, v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše avtor, je virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In tehnologija 5G je idealna, da vse to zaživi.

Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zla, ampak moramo biti aktivno dobri. Temeljno sporočilo knjige je, da je človek sam odgovoren za svoje življenje, pa tudi za zdravje, ki ga dosega z vzpostavljanjem ravnovesja v duhu, na energijski in telesni ravni.

Tako o knjigi Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem meni predavatelj v šoli za bioterapevte Marjan Ogorevc, ki knjigo priporoča vsem tistim, ki si drznejo prestopiti mainstream razmišljanja, ki ne nasedajo znanstvenim in političnim dogmam, še posebno pa vsem bolj radovednim. V knjigi najdete pogled na svet, ki še zdaleč ni samo tisto, kar imamo priložnost slišati v šolah ali pa prebrati ali kako drugače pridobiti prek medijev.

Knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Krešimir Mišak je legendardni voditelj svoje oddaje Na robu znanosti.

Dotika se tem družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden …).

Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem.

“Ključno vprašanje na začetku 21. stoletja je: Kaj je bolj pomembno – inteligenca ali zavest?”
“Cilj kontrole in vsesplošnega nadzora sveta je domnevno naša boljša prihodnost, čeprav gre v bistvu za zelo majhno elito, ki želi reprogramirati našo biologijo za svoje cilje, to pa je obsesivno prizadevanje za kontrolo. In ta – ne more biti drugače – izhaja iz strahu pred izgubo eksistence. Že samo dejstvo, da je temeljno gibalo nečesa strah, je dovolj žalostno.”