Solivin mazilo 100g

Mazilo iz naravnih sestavin, ki je primerno za uporabo pri kožnih težavah zaradi luskavice, izsušenosti, ekcemov in atopičnem dermatitisu.
Redna cena:
35,90 €
Akcijska cena:
35,90 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Sestavine: deljenolistni mrkač, kamilica, hidrogenizirano rastlinsko olje, olje sibirske cedre, evkaliptusovo olje, sivkino olje, vitamin A, lizocim, čebelji med, salicilna kislina, izvleček sibirske jelke.

INCI: Paraffinum liquidum, Hydrogenated vegetable oil, Mel, Cedrelaeum, Salicylic acid, Lysozym, Bidens tripartite, Matricaria recutita, Retinol, Lavandula Angustifolia oil, Eucalyptus globulus oil, Extractum Abietis sibiricae.

Uporaba: dvakrat dnevno nanesite mazilo v enakomernem sloju na prizadeta področja kože. Pustite delovati vsaj 12 ur. Učinek se običajno opazi po 1 – 2 tednih redne uporabe. Potek regeneracije sestoji iz 2 faz – v prvi izgineta oteklost in draženje, druga pa se prične z nastankom pigmentacije. Da se učinkovanje ohrani, je treba tretma nadaljevati vsaj 1 mesec. Solivin uporabljajte brez prekinitev, dokler vsa razdražena in suha mesta v celoti ne izginejo. Optimalen učinek se doseže z 2-4 mesečno uporabo.

Opozorilo: samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na odprte rane in razpokano kožo. Namazanih delov kože ne izpostavljajte soncu. Mazilo ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Izdelek nima kontradinikacij in ne povzroča neželenih učinkov, kakršni so znani za uporabo kortikosteroidov. V kolikor ne veste ali ste preobčutljivi na kakšno od sestavin, mazilo poskusno namažite na majhen del zdrave kože.

Proivajalec: Purotrade Global, Češka.

Poreklo: Češka.

Količina: 100g.

Solivin mazilo je naraven izdelek za obravnavo kožnih sprememb pri luskavici, ekcemih, atopičnem dermatitisu, nevrodermitisu, kroničnih alergijskih motnjah, odebeljeni koži. Solivin mazilo miri vnetja, neguje in mehča suho, hrapavo kožo ter odstranjuje odmrle kožne celice. Z njegovo uporabo koža pridobi gladek in zdrav videz. Ne vsebuje kortikosteroidov. Solivin je naslednik Kartalina – A.