Sončna krema z visoko zaščito Medivital SPF 30 - UVA 10 100ml

Odlična izbira za ščitenje kože pred sončnim sevanjem ter spodbujanje zdrave porjavelosti. Za odrasle in otroke, ter tudi za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici.
Redna cena:
19,99 €
Akcijska cena:
19,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): Aqua, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Colostrum, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethlamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Frangula Alnus Bark Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Helichrysum Italicum Flower Oil, Profumo/Parfum, Citric Acid, Potassium Sorbate, Eugenol*, Geraniol*, Linalool*.

Uporaba: Kremo pred izpostavljenostjo soncu nanesite na obraz in telo. Po kopanju ali močnejšem potenju ponovite nanos. Nanesti je potrebno zadostne količine izdelka. Na soncu kljub uporabi zaščite ne ostajajte predolgo. Izogibajte se premočnemu opoldanskemu soncu. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi, zaščitite jih z zaščitno obleko in nanesite izdelke za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem. Prekomerna izpostavljenost soncu je resno tveganje za zdravje.
Primerna za otroke in odrasle. Za nežno in občutljivo kožo. Za kožo, kjer se pojavi pordelost oz. eritem.

Opozorilo: uporaba manjše količine izdelka od priporočenega zmanjša nivo zaščite, Na soncu kljub uporabi zaščite ne ostajajte predolgo.

Proizvajalec: Solime s.r.l.

Dobavitelj: Medivital d.o.o.

Poreklo: Italija.

Količina: 100ml.

Sončna krema z visoko zaščito Medivital SPF 30 – UVA 10  je odlična izbira za zaščito kože pred sončnim sevanjem ter spodbujanje zdrave in trajne porjavelosti. Namenjena je tudi negi kože, ki je nagnjena k eritemu in rdečici. Primerna je tako za odrasle kot tudi otroke ter za tiste s svetlo, občutljivo, krhko in nežno kožo.

Številne raziskave povezujejo UV sevanje in oksidativni stres s poškodbami kože in prezgodnjim staranjem. Zato je pravilna uporaba zaščitnih sredstev za sončenje nujna za zmanjšanje akutnih poškodb kože, kot so eritem in preobčutljivost na svetlobo. Poleg tega pa zaščita kože pred sončnim sevanjem pomaga ohranjati celovitost medceličnine, pravilno delovanje vlaženja kože, nadzorovanje nastanka toksinov, pregradno imunost ter preprečevanje nastanka kožnega karcinoma, melanoma in kožnih peg.

Izdelki iz linije Remargin sončne kreme imajo spekter absorpcije za UVB in UVA sevanje. So odporni na vodo in znoj ter fotostabilni, kar zagotavlja dolgotrajno zaščito. Kreme so obogatene z vitaminom E in jojobinim oljem, ki pomirjata razdraženost in zmanjšujeta škodljive učinke izpostavljenosti sončnemu sevanju. Prisotnost olja iz cvetov smilja neguje, obnavlja in spodbuja naravno obrambo kože, medtem ko kolostrum deluje zaščitno, spodbuja delovanje imunskega sistema ter pospešuje obnovo tkiva.

Vse te aktivne učinkovine v kremi zagotavljajo vlaženje in nego kože ter jo ohranjajo mehko in mladostno.