Sprej za miren sprehod v naravi Kočevski pih 30ml

Nagrajena dišava iz kočevske s citrusi, ki jih težko prenašajo komarji in klopi ter hkrati odličen sprej za osvežitev prostorov ali avta.
Redna cena:
17,40 €
Akcijska cena:
17,40 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sivka (Lavandula hybrida abrial), ekst.; (R)-p-menta-1,8-dien; citral; Rožmarin, ekstrakt; beta pinčn; citronellol; 4,7,7-trimetil-8-oksabiciklo[2.2.2]-octan; (£)-1-metil-4-(1-metilvinil) cikloheksen; pin-2(3)-en.

Vsebina ni namenjena uporabi na koži.

Dobavitelj: Smrekomaz, Mojca Poje s.p., Slovenija

Opozorilo: Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Vsebino odstraniti v skladu z vsemi regionalnimi, nacionalnimi in mednarodnimi predpisi. Vsebina ni namenjena uporabi na koži.

Količina: 30ml.

Sprej za miren sprehod v naravi Kočevski pih je nagrajena dišava, z vonjem po citrusih, kar omogoča brezskrben sprehod v naravi, saj komarji in klopi tega vonja ne marajo. Odlična je tudi za popestritev energije in osvežitev prostorov, omar z oblekami ali vozil.

Kočevski pih je sestavljen iz skrbno izbrane mešanice eteričnih olj, na podlagi mnogih testiranj, raziskav in povratnih informacij uporbanikov. Dišava je bila nagrajena leta 2022 za Naj spomenik kočevske in protokolarno darilo občine Kočevje.