Šungit obesek OM

Šungit obesek OM ščiti pred negativno energijo.
Redna cena:
30,90 €
Akcijska cena:
30,90 €
Izdelek je na zalogi
Leta 1997 je bila podeljena Nobelova nagrada za odkritje in dokaz pozitivnega delovanja fulerenov na živa bitja. Znanost jih je uspela sintetično ustvariti, vendar pa imajo v primerjavi z naravnimi fulereni v šungitu velike pomanjkljivosti. Umetni so izredno dragi in niso topni v vodi, fureleni v šungitu pa so topni v vodi in jih lahko enostavno dobimo v telo kjer selektivno opravljajo svojo nalogo.
Ko kose šungita potopimo v vodo, ta že po dvajsetih minutah postane aseptična, po 48 urah pa pridobi vse pozitivne učinke. Zaradi te lastnosti je car Peter I leta 1714 odredil, da mora vsak vojak pri sebi imeti kos šungita. Ta kos so morali dajati v vodo preden so jo pili, s čimer so zmanjšali število okužb in si zagotovili hitrejše okrevanje.

Sestavine: 100% naravni mineralni kamen Šungit in usnjena vrvica.

Uporaba: obesek lahko uporabljamo kot modni dodatek ali za boljše počutje. Če kamen pride v stik z vodo izgubi na svojem sijaju.

Dimenzija obeska: 30 x 4 mm.

Poreklo: Rusija.

Šungit obesek OM je ročno izdelan obesek v obliki simbola OM. Šungit obesek OM je izdelan iz naravnega minerala, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v ruski pokrajini Kareliji. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli pojasniti.

Molekularno strukturo ogljika, kakršna se nahaja v šungitu, najdemo samo še v vesolju in zato se znanstveniki nagibajo k teoriji, da je to del enega izmed planetov našega osončja. Posebna struktura (fureleni) šungitu daje lastnosti, ki jih mnogi ocenjujejo kot zdravilne. Tudi medicinska stroka se pri tej zadevi strinja o pozitivnih učinkih na živa bitja. Že poznana zdravilca Paracelsus in Avicenna sta pisala o neverjetnih učinkih šungita – pripisovala sta mu izjemne zdravilne lastnosti.