Tao ljubezni - nega ženske seksualne energije

Mantak Chia in njegova žena delita taoistične seksualne modrosti za ženske, od ohranjanja seksualne energije, potenciranja orgazma do krepilnih vaj za nožnico ter še veliko več.
Redna cena:
17,11 €
Akcijska cena:
17,11 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Mantak Chia in Maneewan Chia.

Format: 14,5 x 21cm, mehke platnice.

Obseg: 309 strani.

Tao ljubezni – nega ženske seksualne energije. Tao ljubezni vsebuje seksualne napotke in vaje, ki so prvič odkrito predstavljeni zahodnjakom. Tisoče let so taoistični mojstri poučevali o teh skrivnostih le maloštevilne ljudi na cesarskih dvorih in v ezoteričnih krogih, ki so morali zapriseči, da bodo o njih molčali. Mladi taoistični mojster Mantak Chia in njegova žena, poznavalca in izvajalca starodavnih seksualnih tehnik pa sta začutila, da morata svoje vedenje posredovati svetu.

Avtorja se v glavnem osredotočata na dve vaji za nego in stopnjevanje seksualne energije. Prva je dihanje z jajčniki, ki skrajša menstruacijo, odpravi ali vsaj ublaži krče in potisne energijo življenjske sile (či) v jajčnike ter tako razvije večjo seksualno moč. Drugo, dvig orgazma, lahko ženske izvajajo same ali s partnerjem. Mojstrsko obvladanje te vaje privede do popolnega telesnega orgazma, ki presega običajni nožnični orgazem in ohranja energijo či. V knjigi obravnavata tudi niz vaj z lesenim ali kamnitim jajcem, ki krepijo urogenitalno in medenično prepono, žleze, mišice in živčni sistem. Ženske jih uspešno izvajajo že na tisoče let, saj stopnjujejo seksualno moč in užitek vseh srečnic, ki te vaje obvladajo.