Triphala v kapsulah 80 kapsul

Tradicionalna ajurvedska formula za čiščenje in podporo prebavnega trakta, dobro počutje in odpornost.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine Triphala kapsul:

100% triphala brez pomožnih snovi, rastlinske kapsule iz celuloze (hydroxypropylmethylcelluloza) iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba Triphala kapsul:

zaužijete 3x dnevno 2 kapsuli. Priporočena dnevan količina znaša 1,8g zelišča triphale.

Opozorila: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati na hladnem, suhem in temnem mestu, nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Cosmoveda, Nemčija.

Količina:

80 kapsul (32g).

Poreklo: Nemčija.

Triphala v kapsulah iz 100% triphale iz kontrolirane ekološke pridelave, brez pomožnih snovi. Triphala je ena najstarejših in priznanih zeliščnih formul iz ajurvedske tradicije. Triphala ali tri vrste sadežev je čudovita mešanica, ki jo sestavljajo tri vrste sadežev: amalaki, bibhitaki in haritaki. Podpira vse ajurvedske konstitucije ali doše v telesu. Je eno izmed najstarejših naravnih dopolnil oziroma zeliščnih kombinacij iz ajurvede.

Triphala tablete so prehransko dopolnilo. Delujejo rahlo odvajalno, vendar na bolj nežen in naraven način kakor večina odvajal. Telesa ne oropa vitaminov in mineralov. Ne povzroča odvisnosti in jo lahko uporabljamo dalj časa.

Zakaj uživati Triphalo?

  • Čistilno deluje na naše črevesje,
  • podpira zdravo delovanje prebavnega trakta,
  • izboljša absorbcijo hranil,
  • deluje rahlo odvajalno.