Veganski omega 3 rastlinskega izvora iz alg 60 kapsul

Omega 3 in 6 so izjemnega pomena za zdravje organizma, posebej za srce in ožilje ter blaženju vnetij v telesu. Tukaj direktno iz njihovega primarnega, rastlinskega vira - morskih alg.
Redna cena:
32,90 €
Akcijska cena:
32,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: olje iz morskih alg shizochytrium sp., sončnično olje, D-alfa-tokoferol (vitamin E), antioksidanti (tokoferoli [vitamin E], askorbil palmitat [vitamin C]), izvleček rožmarina, rastlinska ovojna kapsula (rastlinski glicerol, koruzni škrob, karagenan iz alg, regulator kislosti natrijev karbonat [kristalna soda]).

Vsebnost (1 kapsula):
Olje alg 835 mg,
min. 550 mg omega 3 maščobne kisline, od tega
min. 320 mg DHK,
min. 175 mg EPK,
min. 40 mg DPK.

Uporaba: 1-3 kapsule dnevno zaužijte z obrokom ali po priporočilu zdravstvenega delavca.

Proizvajalec:  Pozitivna sprememba d.o.o. (Nutriholis.si), Slovenija.

Količina: 60 kapsul.

Veganski omega 3 rastlinskega izvora iz alg vsebuje popolnoma naraven in rastlinski izvor omega 3 maščobnih kislin z visoko vsebnostjo EPK in DHK (EPA in DHA).

Veganske omega 3 tablete iz alg predstavljajo odlično alternativo živalskim virom omega 3 maščobnih kislin, kot so ribje olje. Razlog za to je, da so alge primarni vir omega 3 maščob za ribe,  raziskave pa potrjujejo tudi njihovo visoko biorazpoložljivost, primerljivo z ribjim oljem. Tako se lahko izognemo neposrednemu uživanju rib in potencialnim neželenim učinkom onesnaženosti, ki jih lahko vsebujejo.

Koristi omega 3 in 6 maščobnih kislin za telo so mnogovrstne. Omega 3 maščobne kisline, kot sta EPA (eikozapentaenojska kislina) in DHA (dokozaheksaenojska kislina), igrajo ključno vlogo pri zdravju srca in ožilja ter lahko zmanjšajo vnetja v telesu. Poleg tega so pomembne za zdravje možganov, saj prispevajo k boljšemu delovanju kognitivnih funkcij. Omega 6 maščobne kisline, kot je linolna kislina, pa so pomembne za zdravje kože, las in nohtov ter imajo vlogo pri regulaciji vnetnih procesov v telesu.

Z uživanjem veganskih omega 3 tablet iz alg lahko torej zadovoljimo svoje potrebe po teh pomembnih maščobnih kislinah, obenem pa prispevamo k ohranjanju zdravja srca, možganov in splošnega počutja, brez potrebe po izkoriščanju ribjih virov.

Izdelek ima edini v Sloveniji razkrito analizo o kakovosti in čistosti Omega 3.
Prisotni so javno dostopni podatki o vrednostih Totox, Anisedine, Peroxide. Poznavanje teh vrednosti je zelo pomemben podatek pri nakupu kvalitetne Omega 3.

Testi, izvedeni v neodvisnem laboratoriju, potrjujejo da je stopnja oksidacije v izdelku NatureVibe Complete Vegan Omega 3 bistveno pod mejnimi vrednostmi, določenimi s standardi mednarodnih organizacij za kakovost in čistost prehranskih dopolnil Omega 3.

Nižja je vrednost peroksidnega števila, anizidinska vrednost in vrednost Totox, višja je kvaliteta Omega 3.

*Za nadaljnje podatke si poglejte drugo sliko v galeriji