Viridian otroški probiotiki v prahu z vitaminom C 50 g

Simbiotična mešanica probiotičnih sevov z dodanim vitaminom C - podpira imunski sistem vaših najmlajših in je tako odličen probiotik za otroke.
Redna cena:
19,99 €
Akcijska cena:
19,99 €
Izdelek je na zalogi

Kaj Viridian otroški probiotiki vsebujejo: Lactobacillus acidophilus NCIMB 30157, Lactobacillus acidophilus NCIMB 30156, Bifidobacterium lactis NCIMB 30172, Bifidobacterium bifidum NCIMB 30153, Vitamin C (kalcijev askorbat) 50mg, prebiotiki FS2-60* 835mg (*celoten spekter prebiotikov oligosaharidov in rastlinskega inulina).

Kako se otroški probiotiki Viridian uporabljajo?

Priporočena dnevna količina je 1 – 4g dnevno, prah lahko vmešate v hladno hrano ali pijačo, saj je dobrega okusa.

Priporočena količina: 1-4 leta (1g) , 4-8 let (2g) , 8-11 let (3g), 11-14 let (4g).

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Viridian.

Količina: 50g.

Viridian otroški probiotiki v prahu z vitaminom C 50 g je prehransko dopolnilo v obliki prahu. Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C je strokovno oblikovana formula, ki vsebuje dobre črevesne bakterije, znane kot probiotiki. Simbiotična otroška mešanica v prahu je mešanica 4 sevov dobrih dobrih črevesnih bakterij, Lactobacilli in Bifidobacteria, ki so bili izbrani s pomočjo edinstvenega procesa, katerega namen je identificirati najbolj klinično raziskane probiotične seve bakterij. Edinstven prebiotik FS2-60 ponuja polni spekter prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina. FS2-60 se ne abosrbira, ampak pomaga ustvarjati prijazno floro in naseljevanje kolonizacij dobrih bakterij Lactobacilli in bifidobacteria, med tem ko zmanjša oporo za slabe bakterije.

Kako probiotiki pripomorejo k boljšemu imunskem sistemu vašega otroka? Otroški probiotiki pomagajo vzdrževati zdravo črevesno floro, ki je pogoj za dober imunski sistem. Črevesna flora ima vpliv na imunski, hormonski in živčni sistem in igra izredno pomembno vlogo pri razvoju otroka. Otroški probiotiki v prahu Viridian vsebujejo tudi vitamin C, ki ima prav tako pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k normalnim psihološkim funkcijam.

Otroški probiotiki v prahu z vitaminom C :

  • vsebuje 100% aktivne sestavine,
  • veganski izdelek,
  • ne vsebuje glutena in pšenice,
  • laktoze in mlečnega vira,
  • dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali
  • umetnih barvil. Brez obsevanja.