Visett pena za suho umivanje 400ml

Čistilna pena za suho umivanje celega telesa. Kožo čisti, jo neguje ter odstranjuje neprijeten vonj. Posebej primerna za nego invalidov ali starostnikov ter tudi za kampiranje.
Redna cena:
6,99 €
Akcijska cena:
6,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Aqua, Butane, Propane, Decyl Oleate, Coco – Glucoside, Persea Gratissima Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Urea, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum, Isobutane, Xanthan Gum, Alcohol Denat., Carbon Dioxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tocopherol, Citric Acid, Lactic Acid.

Uporaba: stekleničko pred uporabo dobro pretresemo. Uporablja se lahko brez vode.

Opozorilo: Nevarno! Zelo vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: ob segrevanju jo lahko raznese in ne sme biti na vročini, vročih površinah ali izpostavljena iskram, plamenom in drugim virom vžiga. Prepoved kajenja. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugim virom vžiga. Ne prebodite ali sežigajte posode, tudi ne po uporabi. Posodo zaščitite pred sončnimi žarki. Ne izpostavljajte je temperaturam nad 50 °C. Hranite izven dosega otrok. Samo prazne posode odvrzite v zbiralnike odpadkov.

Proizvajalec: Visett GmbH, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 400ml.

Visett pena za suho umivanje je v obliki razpršilca. Visett pena za suho umivanje se uporablja brez vode. Ima negovalen in čistilni učinek na kožo. Zato je posebej primerna za nego nepokretnih ljudi in starostnikov. Primerna tudi za kampiranje, kjer ni dostopa do vode. Nudi velik učinek higiene in s tem zaznamuje prijetno počutje. Sestava, ki je brez parabenov in vsebuje naravna olja preprečuje in olajša preležanine in odpravi neprijeten vonj. Namenjena je tako uporabi v domačem okolju kot izven njega. Visett pena za suho umivanje je klinično dermatološko testirana z oceno «ZELO DOBRO«.

Visett pena za suho umivanje (spray):

  • inovativna čistilna pena za suho umivanje,
  • enostavna uporaba brez vode,
  • preprečuje neprijetne vonjave,
  • deluje negovalno ter preprečuje nastanek dekubitusa,
  • idealno za nego na domu in na terenu,
  • dermatološko preverjeno z oceno “ZELO DOBRO”,
  • ekonomični 400ml razpršilnik s privlačno ceno,
  • veganska kozmetika.