Vita Biosa zeliščni probiotični napitek 500ml (EKO)

Živ probiotičen napitek z optimalno mešanico blagodejnih mikroorganizmov in ekoloških zelišč za pomoč pri urejanju prebave in vzpostavljanju ugodne črevesne flore.
Redna cena:
17,50 €
Akcijska cena:
17,50 €
Izdelek je na zalogi

Vita Biosa vsebuje:

voda, melasa iz ekološko pridelanega sladkornega trsa (brez sladkorja), organske kisline (ocetna in mlečna kislina), 19 ekološko pridelanih zelišč (janež, bazilika, božja rutica, koper, brin, komarček, bezeg, ingver, angelika, prava krebuljica, sladki koren, origano, poprova meta, peteršilj, rimska kamilica, rožmarin, žajbelj, široka kopriva, materina dušica), 7 različnih vrst mikroorganizmov (L. acidophilus LA5®, Bifidobacterium BB12®, L. casei 431®,- S. thermophilus, L. lactis, L. lactis sp. lactis, L. pseudomesenteroides).

Hranlina vrednost na 100ml:

50 kJ/15kcal, maščoba 0g, ogljikovi hidrati 1,8g, od tega sladkor 0g, beljakovine 0g, vlaknine 0g, natrij 0,03g, aktivni mikroorganizmi povprečno 5-10 milijard ob proizvodnji.

Uporaba Vita Biosa napitka:

Vita Bioso lahko pijete večkrat na dan v odmerkih po 20-50ml. Priporočljivo je pitje ob obrokih. Pred pitjem večkrat obrnite plastenko, da se usedlina, ki vsebuje mikroorganizme, zmeša z napitkom.

Opozorilo: po odprtju napitek hranite pri temperaturi do 8 stopinj Celzija. Pojavijo se lahko nadtlak in beli kosmi. Porabite v dveh mesecih po odprtju.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Biosa Danmark, Danska.

Količina:

500ml.

Poreklo: Danska.

Vita Biosa zeliščni probiotični napitek z mešanico aktivnih mlečnokislinskih in probiotičnih bakterij. Vita Biosa zeliščni probiotični napitek ne vsebuje sladkorja, mleka in tudi ne konzervansov, ob ustekleničenju pa na mililiter vsebuje najmanj 100 milijonov aktivnih mikroorganizmov. Le-teh je 7 vrst (L. acidophilus LA5®, Bifidobacterium BB12®, L. casei 431®,- S. thermophilus, L. lactis, L. lactis sp. lactis, L. pseudomesenteroides), pri čemer pa se sestava nekoliko spreminja, ker je to živ produkt. Vita Biosa je biološko pridelan napitek in se ponaša z EKO certifikatom izdanim tako na Danskem, kjer je proizveden, kot tudi v Sloveniji, kjer ga je pridobil distributer.

Kaj vsebuje Vita Biosa poleg mikroorganizmov?

Poleg mikroorganizmov vsebuje še 19 biološko pridelanih zelišč. To so janež, bazilika, božja rutica, koper, brin, komarček, bezeg, ingver, angelika, prava krebuljica, sladki koren, origano, poprova meta, peteršilj, rimska kamilica, rožmarin, žajbelj, široka kopriva in materina dušica.

Kakšne so koristi zeliščnega probiotičnega napitka?

Vita Biosa je fermentiran probiotični napitek, ki skrbi za urejeno prebavo. Uživanje je priporočljivo za vse, ki imajo težave s prebavili, saj napitek ustvarja ugodno črevesno floro. Probiotični napitek lahko uživamo dalj časa.