Vodotopne barvice ColoritPRO 48 kosov

48 okolju prijaznih vodotopnih barvic, ki jih lahko uporabljamo kot običajne (suhe) ali kot vodne, kjer konico pomočimo v vodo in barvamo kot s čopičem.
Redna cena:
28,30 €
Akcijska cena:
28,30 €
Izdelek je na zalogi

Dobavitelj: Aurum, Slovenija.

Količina: 48 kosov.

Vodotopne barvice ColoritPRO – 48 okolju prijaznih vodotopnih barvic. Vodotopne barvice ColoritPRO so enostavne za uporabo in primerne za vse starosti – tudi kot šolska potrebščina. Barvice ponujajo širok spekter ustvarjalnosti, omogočajo prelivanje barv, uporabljajo pa se lahko tudi brez čopiča. Barve, ki se v setu ne ponavljajo, so tudi poimensko označene. Barvice so izdelane iz recikliranega lesa in ustrezajo standardu ASTM D 4236, zapakirane pa so v lično embalažo in tako primerne za darilo.

Uporaba: V kompletu je 48 barvnih odtenkov, ki se uporabljajo na štiri načine:

  • kot običajne (suhe) barvice;
  • kot vodne barvice, kjer konico pomočite v vodo in barvate kot s čopičem;
  • kot vodne barvice, kjer z vlečenjem vlažnega čopiča preko prej pobarvane ali narisane umetnine poskrbite za izrazita barvna prelivanja;
  • kot suhe barvice na vlažnem papirju.

Z vsako tehniko dobite povsem drugačne odtenke, skupaj kar 192 barv.

Šiljenje barvic je najbolj učinkovito, ko so konice vlažne, saj se tako konice ne lomijo. Konico na hitro pomočite v vodo in nato ošilite barvico do želene ostrine. Ne šilite barvice takoj po tem, ko ste z njo dalj časa vodno ustvarjali, saj je takrat konica premehka.