Vojna ali mir z bakterijami

Priročnik, ki vam bo prikazal drugačen način premagovanja zdravstvenih težav navadno vezanih na bakterije ter zmanjšati prepogosto uporabo antibiotikov, dezinfekcijskih sredstev, ipd.
Redna cena:
25,00 €
Akcijska cena:
25,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Avtorji: Adriana Dolinar, Sanja Lončar, Katja Podergajs, Rajko Škarič.

Format: 16 x 23cm, mehke platnice.

Obseg: 216 strani.

Vojna ali mir z bakterijami je izvrsten priročnik, za vse ki želijo sami poskrbeti za svoje zdravje. Vojna ali mir z bakterijami vas bo naučila, kako zmanjšati uporabo antibiotikov in nevarnih kemikalij. Priročnik je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov, ki so bili zbrani v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.

Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti. Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija. Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskim sredstvom, čistilom, veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko. Težava z vsemi temi snovmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti. Z najmočnejšimi zdravili, ki jih imamo na voljo, ravnamo, kot da bi bili bonboni. Kemična vojna proti hišnim bakterijam se je sprevrgla v samozastrupljanje širokih razsežnosti. Nepremišljenost pri uporabi vseh snovi, s katerimi se borimo proti bakterijam, pa dobiva tudi razsežnosti nove velike nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta. Njihova prekomerna uporaba je pripeljala do kožnih bolezni, vse večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti ter pojava novih nevarnih in proti antibiotikom odpornih bakterij. Namesto v slepo ulico, zapeljite v smer zdravja. Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.