Zaščitna ploščica za telefon Šungit

Energetska zaščita za telefon ter druge elektronske naprave, ki pomaga varovati pred elektromagnetnim sevanjem.
Redna cena:
26,90 €
Akcijska cena:
26,90 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: 100% naravni mineralni kamen Šungit.

Uporaba: Zaščita za telefone in ostalo tehniko. Primerno tudi za avtomobile.

Količina: 1 kos.

Zaščitna ploščica za telefon Šungit je okrogle oblike in se lahko uporablja tudi kot energetska zaščita za ostalo tehniko. Primerna je tudi za avtomobile.

Vsakodnevno se srečujemo z  raznimi negativni vplivi elektromagnetnih sevanj. Elektronski aparati, mobilni telefoni (5G), router in bazne postaje so le nekateri od virov teh nevarnih sevanj. Poleg naštetega na nas vpliva tudi zemeljsko sevanje in na podlagi teh informacij hitro pridemo do spoznanja, da je zaščita pred škodljivimi sevanji še kako pomembna.
​Šungit ne prevzame negativnega naboja. Naravna struktura fulerenov v šungitu ustvarja vakuum, ki ne omogoča prevzema negativnosti frekvenc, vibracij in človeških čustev. V primeru slabšega počutja, izčrpanosti ali občutka nelagodja, vam lahko šungit pomaga obnoviti dobro počutje.

Šungit je naravni mineral, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v ruski pokrajini Kareliji. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli pojasniti. Posebna struktura (fureleni) šungitu daje lastnosti, ki jih mnogi ocenjujejo kot zdravilne. Tudi medicinska stroka se pri tej zadevi strinja o pozitivnih učinkih na živa bitja.