Zdravljenje artritisa - dopolnjena izdaja

Knjiga izpod peresa Barbare Černe, ki vam bo pomagala s številnimi nasveti za preprečevanje in zdravljenje artritisa, ki je vedno bolj pogosta bolezen starejših ljudi.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Avtorica: Barbara Černe.

Format: 12,5 x 19,5cm, mehka vezava.

Obseg: 276 strani.

Zdravljenje artritisa – dopolnjena izdaja je knjiga, preko katere boste spoznali možnosti, kako lahko pozdravite ali preprečite artritis. Artritis je vedno bolj pogosta bolezen starejših  ljudi. V Sloveniji prav zaradi artritisa odide v pokoj 32% ljudi.

Izvemo, zakaj se bolezen poslabša pozimi, kako so lahko bolečine v sklepih med drugim tudi posledica napačnega prehranjevanja, in zakaj je večina uspešnih strokovnjakov, ki se spopadajo z artritisom, obrnila hrbet uradni medicini in rezultate našla tam, kjer so ves čas – v naravi. In ne nazadnje: priložen je sveženj terapij, ki večino zdravil proti artritisu preprosto odplaknejo …

Zmanjšana mobilnost prispeva k drugim boleznim, ki slabšajo kakovost življenja obolelih, povečujejo tveganje za nastanek debelosti, depresije, bolezni srca in številne druge. Artritis je ena najdražjih bolezni! Stroški zdravljenja, pa naj je uspešno ali ne, so v meteorskem vzponu. Strokovnjaki ocenjujejo, da stane zdravljenje artritisa več tisoč evrov po osebi. Zapraviti denar za nekaj, kar ne pomaga, je strašanska neumnost!
Sodobne študije posvečajo vse več pozornosti alternativnim oblikam zdravljenja artritisa. Dokazujejo, da lahko z doslednim in pravilnim prehranjevanjem, gibanjem, dihanjem in zmanjševanjem stresa omilimo bolečino, otekanje in vse druge tegobe, ki spremljajo to bolezen.