Zeliščno pršilo osvežitev kože za brezskrbnost v naravi 50ml

Naravno in učinkovito osvežilno pršilo s prijetnim vonjem. Njegove sestavine in eterična olja so lahko v pomoč pri odganjanju komarjev, klopov ter različnih insektov.
Redna cena:
16,40 €
Akcijska cena:
16,40 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): Alcohol Denat, Lavandula Angustifolia Flower Water, Cymbopogon Citratus Leaf Water, Glycerin, Cymbopogon Citratus Leaf Oil, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cinnamomum Camphora Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citral, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Eugenol, Farnesol.

Uporaba: manjšo količino enakomerno razpršimo po izpostavljenih delih kože in oblačilih, ter razmažemo po koži. Postopek ponovimo na 5 ur.

Proizvajalec: TerraSleep, Srečko Berce s.p., Naturinsa.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Zeliščno pršilo osvežitev kože za brezskrbnost v naravi je naravno osvežilno pršilo s številnimi eteričnimi olji, ki ima prijeten osvežilen vonj in ne pušča sledi na oblačilih. Zeliščno pršilo vsebuje sestavine in eterična olja, ki so lahko v pomoč pri odganjanju komarjev, klopov ter drugih insektov. Pršilo je varno tudi za uporabo pri otrocih.