040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Karitejevo maslo organsko 200g (BIO)

 
9,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Karitejevo maslo je 100% naravno, organsko, prečiščeno karitejevo maslo iz kontrolirane ekološke pridelave. Karitejevo maslo je odlično maslo za nego telesa in las. Po uporabi karitejevega masla je vaša koža navlažena, zmehčana ter gladka. Primerno je za vsak tip kože, tudi zahtevno, občutljivo in otroško.

Karitejevo maslo je sestavni del podeželske kulture prebivalcev centralne Afrike in je zelo cenjeno za nego kože in las. Nase veže vodo zato je zelo vlažilno in hranljivo. Primerno je za vsak tip kože, tudi problematično, občutljivo in otroško. Uporabljamo ga za večnamensko nego obraza, telesa in las. Po uporabi je koža navlažena, zmehčana ter gladka. Primerno je tudi za nego in zaščito ustnic, najbolj pa ga je priporočljivo uporabljati za nego in regeneracijo suhe in razpokane kože (na komolcih, kolenih, stopalih,...). Primerno je tudi za nego pri različnih kožnih spremembah saj pomaga pri hitrejši regeneraciji.

Sestavine: 100% naravno, organsko, prečiščeno karitejevo maslo iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: butyrospermum parkii (shea) butter

Uporaba: maslo v velikosti čajne žličke najprej malo razopite v rokah ter ga nato nanesite na kožo, kjer bo v stiku s kožo postal mehko kremast. S krožnimi gibi ga enakomerno vtirajte v kožo. Uporabljate ga kot hranilno maslo za nego telesa, po potrebi mu lahko dodate tudi priljubljena eterična olja.

Opozorila: shranjujte pri sobni temperaturi, dobro zaprto. V primeru preobčutljivostina sestavine v maslu, prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Burkina Faso.

Količina: 200g.