040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Kolagen - Hidrokolagen Novelius Medical 28 vrečk

 
59,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Kolagen - hidrokolagen Novelius Medical je vrhunsko kolagensko prehransko dopolnilo za kožo, lase in nohte. Kolagen - Hidrokolagen Novelius Medical je plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

Hidrokolagen je izdelan iz morskega kolagena divjih, globokomorskih rib, zmesi najkakovostnejših kolagenskih peptidov, in obogaten s koncentrati aminokislin, ki so ključni gradniki kolagena Je bogat vir kolagenskih peptidov, ki stimulirajo fibroblaste. S povečevanjem kolagena in hialuronske kisline v koži prihaja do debeljenja kože in s tem zmanjševanja gub. 

Molekularna teža je pod 1000 Daltonov, zato se v prvi uri v kri absorbira kar 95% hidrokolagena.

Hidrokolagen:
  • krepi in spodbuja rast las
  • skrbi za zdrave sklepe in kosti
  • izboljšuje videz kože

Kolagen je najpogostejša beljakovina v človeškem telesu (predstavlja 30% vseh beljakovin) in je osnovna komponenta kože, kosti, vezi, kit, hrustanca in sklepov. V kristalni obliki se nahaja v roženici in očesnih lečah. Ko se staramo, naša koža in tkiva začno izgubljati lastnosti, ki so jih je imeli v zgodnjih 20-ih letih. Gube pod očmi in okrog njih so prvi znak zmanjšanje proizvodnje kolagena.

Sestavine: hidroliziran morski kolagen (iz rib), sredstvo za uravnavanje kislosti: grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju: magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

Hranlina vrednost: prikazana na sliki 2.

Uporaba: zaužijte 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200ml vode ali jogurt in mešajte,
 da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v suhem prostoru, na temperaturi do 25º C.

Dobavitelj: Almatim, Slovenija.

Poreklo: Francija.

Količina: 28 vrečic po 6g (168 g).