040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Origanovo olje divjega origana 10ml (EKO)

 
22,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Origanovo olje divjega origana je prehransko dopolnilo organskega divjega origana. Origanovo olje divjega origana je 100% naravno, čisto organsko olje divjega origana pridobljeno s postopkom parne destilacije in iz kontrolirane ekološke pridelave. Divji origano je endemitska rastlina, ki spada v družino ustnatic (Labiatae). Uspeva izključno na divjih površinah gorovja Taurus v južnem delu Turčije na nadmorski višini med 1500 in 2000 metri, kjer lahko zaradi vplivov unikatnega podnebja uspešno uspeva. Divji origano ne smemo enačiti z začimbo, ki jo uporabljamo v vsakodnevni prehrani, saj gre za drugo rastlinsko vrsto.

Sestavine: 100% naravno, čisto organsko olje divjega origana pridobljeno s postopkom parne destilacije iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: na žličko hladno stiskanega olja ali v malo vode dodajte eno kapljico olja divjega origana. Odrasli lahko na začetku zaužijete do 3-kapljice dnevno, ko se navadite na okus, lahko odmerek tudi povečate. Maksimalno dovoljen odmerek je 12 kapljic dnevno. Olje divjega origana lahko uživate brez prestanka 3 tedne, potem morate prenehati z uživanjem 7-10 dni. Postopek lahko ponovite glede na vaše potrebe. V času jemanja olja divjega origana povečajte vnos železa v telo, saj lahko v redkih primerih divji origano zmanjša absorpcijo železa.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem in temnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Certifikat: RS-BIO-109.

Proizvajalec: Batltik Junior d.o.o, Srbija.

Poreklo: Srbija.

Količina: 10ml.