040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

MycoMix Activ mešanica medicinskih gob 200g (EKO) – za športnike in aktivno življenje

 
38,00 €
Razpoložljivost: Ni na zalogi


MycoMix Activ mešanica medicinskih gob je namenjena športnikom in ljudem, ki živijo aktivno življenje ali pa so pogosto utrujeni. MycoMix Activ mešanica medicinskih gob je primeren za vegetarijance in vegane. Mešanica medicinskih gob vsebuje različne medicinske gobe (Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Grifola frondosa (maitake) in Agaricus blazei (blazejev kukmak)) in velik delež gobe Cordyceps. Goba Cordyceps je izredo znana in uporabljena goba zlasti med športniki. Pogosto jo uporabljajo tudi za izboljševanje rezultatov tekmovalnih živali (dirkalnih konj, psov in kamel). Cordyceps pospešuje privzem kisika. Mešanica je namenjena osebam, ki se intenzivno ukvarjajo s športom, so utrujeno in potrebujejo več energije za naporen študij ali dolga noč.

MycoMixActiv je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMixActiv je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, ki se ukvarjajo s športom ali so drugače fizično aktivne. Z njihovo pomočjo smo formulirali sestavo te mešanice, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin, jo optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let. Ker stranke potrjujejo učinkovitost te mešanice in so zadovoljne z njeno uporabo, jo sedaj nudimo tudi vam.

Vse sestavine, ki jih vsebuje MycoMixActiv, so pridelane po smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih in naših lastnih recepturah, s kar najmanjšim možnim negativnim vplivom na okolje. Z lastnim proizvodnim procesom veliko lažje zagotavljamo, da izdelek ne vsebuje kontaminantnih plesni, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe pogosto rade absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja gob in micelija, sušenja, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji. MycoMix Activ mešanica medicinskih gob je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano

Sestavine: 100% prah mešanica medinskih gob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do tri žličke dvakrat dnevno vsaj pol ure po jedi z nekaj tekočine.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 200g.