040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

MycoMix Onca mešanica medicinskih gob 200g (EKO) - za podporo pri terapijah

 
38,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi


MycoMix Onca mešanica medicinskih gob je namenjena za podporo pri konvencionalnih terapijah. MycoMix Onca mešanica medicinskih gob je primeren za vegetarijance in vegane. Mešanica gob sestavljena iz štirih vrst gob Ganoderma lucidum, Lentinula edodes, Trametes versicolor in Agaricus blazei, katero priporočamo kot podporno terapijo pri agresivnih konvencinalnih terapijah in posegih v telo.

MycoMix Onca je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix Onca je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, s katerimi smo formulirali njegovo sestavo, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin ter jih optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let. Samo mešanice, katerih učinkovitost potrjujejo lastne izkušnje nas in naših strank, sedaj nudimo tudi vam. Ena izmed teh mešanic je MycoMix Onca, katero naše še tako zahtevne stranke že vrsto let uspešno uporabljajo pri odpravljanju resnejših kroničnih tegob.

Vse v tej mešanici vsebujoče sestavine so pridelane po smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih in naših lastnih recepturah, s čimer zagotavljamo, da ne vsebujejo kontaminantnih plesni, bakterij, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe rade absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja gob in micelija, sušenja, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji. MycoMix Onca mešanica medicinskih gob je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano

Sestavine: 100% prah mešanica medinskih gob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do tri žličke dvakrat dnevno z nekaj tekočine.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Rok uporabe do: 19.6.2018

Poreklo: Slovenija.

Količina: 200g.