040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

Lipo tretma 1 kos (neinvazivna liposukcija)

 
85,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi


Lipo tretma za izgubo telesne mase in prebujen metabolizem. Lipo tretma je vrhunski komplet prehranskih dopolnil za izvedbo tretmaja neinvazivne liposukcije. Gre za dietno-terapijski tretma, namenjen zmanjšanju telesne mase in korekciji določenih metaboličnih motenj. Liposukcijska dieta v 14 dnevnem ciklusu (2 paketa) omogoča izgubo 7-10% telesne mase, pri čemer je popolnoma varna za vaše zdravje. V času tretmaja niste lačni, sladkor in energija ne padeta, počutite se dobro, kilograme pa izgubite hitro - po 48 urah so že vidni prvi rezultati.

1 paket vsebuje 21 vrečk Lipo Alpha in 45 kapsul Lipo β, kar zadostuje za 7-dnevno uporabo.

Komplet Lipo tretma je osnovna sestavina Protokola za hujšanje, ki učinkuje na popolnoma naraven način in temelji na sinergijskem delovanju aminokislin, beljakovin, glukomanana ter kompleksa vitaminov in mineralov, v kombinaciji s pravilno in uravnoteženo prehrano ter zmerno telesno dejavnostjo. Protokol spodbuja rast trdih in mehkih tkiv, vpliva na metabolizem in uravnavanje ravni sladkorja v krvi.

Sinergijsko delovanje izbranih sestavin se kaže v treh različnih vlogah v metabolizmu:

 • pospešuje sintezo beljakovin,
 • spodbuja razgradnjo maščob,
 • pospešuje sproščanje glukoze iz jeter.

V kompletu Lipo tretma prejmete dva izdelka:

 • Lipo alpha - nadomestek obroka z beljakovinami, glukomananom, minerali in vitamini v priročnih vrečkah.
 • Lipo β - kapsule s posebno formulo izbranih aminokislin.

Protokol za hujšanje vključuje podroben načrt uporabe kompleta Lipo tretma v povezavi s prilagojeno prehrano in življenjskim slogom. Več informacij o Protokolu na www.LipoDiet.eu.

 • Za optimalne rezultate diete je pomembna tudi zdrava in urejena prebava. Pogosto se pri spremembah v prehrani pojavijo težave, zato je potrebna uporaba kvalitetnih probiotikov. Prebavni encimi s probiotiki so predlagani s strani proizvajalca Lipo tretmaja za doseganje optimalne prebave.
 • Za pomoč pri doseganju in ohranjanju želene postave tudi po koncu tretmaja, priporočamo Garcino Cambogio Forte.
 • Za kar najboljše delovanje imunskega sistema in izvrstno počutje med hujšanjem in tudi sicer si zagotovite izvrstni Germanij GE132.
---------------------------------------------------------------

Lipo alpha je prehransko dopolnilo na osnovi sirotkinih beljakovin z dodatkom glukomanana, cinka ter vitaminov B6 in B12.

 • Glukomannan klinično dokazano pomaga pri hujšanju, zmanjšanju telesne teže in vzdrževanju normalne ravni holesterola. Glukomanan je rastlinsko vlakno iz azijske rastline Amorphophallus konjac. Ta se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini kot sredstvo čiščenja in razstrupljanja, zato je rastlina dobila celo nadimek »metla za črevesje«. Z glukomananom dosežemo občutek sitosti (brez občutka napihnjenosti in pojava nezaželenih plinov v prebavnem sistemu). Znanstveno dokazan učinek zavira tek in spodbuja sitost, zmanjša absorpcijo maščob in ogljikovih hidratov, ki se nalagajo v obliki maščobnih oblog, uravnava vrednosti »slabega« (LDL) holesterola in s tem zmanjšuje tveganje za bolezni srca in krvnega sistema.
 • Cink ima nenadomestljivo vlogo pri prebavi živil oziroma metabolizmu beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Poleg tega je cink vključen v sintezo, hranjenje in sproščanje inzulina. Delovanje cinka na izgubo odvečnih kilogramov se povezuje z njegovim ugodnim delovanjem na višino hormona sitosti, ali pa s svojim vplivom na izboljšanje metabolizma glukoze v krvi.
 • Vitamin B6 stimulira razgradnjo beljakovin in vpliva na dobro razpoloženje. Uravnava proizvodnjo ščitničnega hormona in uravnava presnovo.
 • Vitamin B12 sodeluje v procesu razgradnje maščob in beljakovin.

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (vsebuje emulgator sojin lecitin), kalijev citrat, glukomanan, tavrin, sladilo: sukraloza, cinkov sulfat, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Alergeni: vsebuje mleko in sojo.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.

Uporaba: 3 do 4 krat dnevno 1 vrečka pred jedjo v sklopu omejevalne diete. Vsebino vrečke umešajte v 2-4dl tekočine dokler ne dosežete želene konsistence. Tekočina ne sme biti toplejša od sobne temperature. Pustite stati 3 minute in nato zaužijte. Uživajte počasi.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozarjamo na nevarnost zadušitve, do katere lahko pride pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine. Svetuje se zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj in diabetesa ter v obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 21 vrečk po 15g (315g).

----------------------------------------------------------

Lipo β je prehransko dopolnilo za odrasle na shujševalni dieti z aminokislinami L-citrulinom, L-ornitinom, L-izolevcinom in L-triptofanom.

Sestavine: L-izolevcin, L-citrulin-malat , L-ornitin-alfa-ketoglutarat, želatina, L-triptofan, sredstvo proti sprejemanju: magnezijev stearat.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 3.

Uporaba: zaužijte 2 kapsuli 2 do 4 krat dnevno z obrokom.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj. Uporaba ni priporočljiva v primeru diabetesa terv obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 45 kapsul.