Afirmacije pobarvanka

Prekrasne ilustracije, ki jih lahko barvamo med osredotočanjem na priložene afirmacije ter na ta način celostno vključimo svoj um in ustvarimo svoje najboljše življenje.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtorici: Louise L. HayAlberts Hutchinson.

Format: 21,5 x 28cm, mehke platnice.

Obseg: 96 strani.

Afirmacije pobarvanka svetovno znane avtorice Louise Hay in Alberte Hutchinson. Afirmacije pobarvanka vsebuje 44 afirmacij, vsako izmed njih v paru z izvrstno ilustracijo. Barvanje ilustracije in osredotočanje na afirmacijo hkrati spodbuja naš um, da pozornost uperi v to, kar si zares želimo v življenju. Skozi ustvarjalno aktivnost desne možganske polovice angažiramo podzavest in tako postanejo vse transformacije še bolj učinkovite in dogotrajne. Delo z afirmacijami bo zahvaljujoč pobarvanki sproščujoče in prijetno.

Marsikaj, kar ljudje običajno govorijo ali o čemer razmišljajo, ima negativen prizvok in ne poraja dobrih izkušenj. Kdor si želi ozdraviti življenje, mora začeti razmišljati drugače ter uporabljati pozitivne besede. Afirmacije odprejo ta vrata. So izhodišče na poti do spremembe. Še več, z njimi govorite svojemu nezavednemu ‘Prevzemam odgovornost. Zavedam se, da lahko sam izzovem spremembo.’