5% ceneje

AKCIJA 2x Multi EM ferment 500ml + darilo: hladilna vrečka

Napreden simbiotičen napitek v poletni akciji s priročno hladilno vrečko!
Redna cena:
79,80 €
Akcijska cena:
75,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine Multi EM ferment napitka:

voda; melasa in polnovreden ekološki sladkor (sladkor in melasa sta predelana v procesu več-stopenjske fermentacije in se ne nahajata v končnem izdelku!); zeliščni in rastlinski izvlečki; mikroorganizmi; vitamin C*.

* Vitamin C 32,5% PDV v priporočenem dnevnem odmerku 20ml.

Mikroorganizmi:

Bacillus subtilis Lactobacillus delbrückii
Bifidobacteriumbifidum Lactobacillus farraginis
Bifidobacteriumbreve Lactobacillus gasseri
Bifidobacteriumlongum Lactobacillus helveticus
Bifidobacteriuminfantis Lactobacillus johnsonii
Bifidobacteriumlactis Lactobacillus paracasei
Bifidobacteriumlactis Lactobacillus parafarraginis
Enterococcus faecium Lactobacillus plantarum
Lactobacillus acidophilus Lactobacillus reuteri
Lactobacillus amylolyticus Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus amylovorus Lactobacillus salivarius
Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus zeae
Lactobacillus casei Lactococcusdiacetylactis
Lactobacillus casei Lactococcuslactis
Lactobacillus casei Streptococcus thermophilus
Lactobacillus crispatus

Zeliščni in rastlinski izvlečki:

korenina angelike, janež, bazilika, črna kumina, list borovnic, kardamom, cimet, koper, bezgovo cvetje, komarček, ingver, izvleček grenivkinih pečk, izvleček grozdnih pečk (OPC), kurkuma, ganoderma lucidum (reiši), sladki koren, maca, oljčni listi, origano, poprova meta, ananas, malinovi listi, listi rdeče detelje, rdeči grm, šipek, rožmarin, rožni koren, žafran, žajbelj, timijan, vanilija.

Uporaba Multi EM ferment napitka:

priporočen dnevni odmerek je 20ml – najbolje pol ure pred zajtrkom in poplaknjeno z 250 ml vode. Lahko se razdeli na 3 dele in uživa pred glavnimi obroki. Priporočljivo, da se pred zaužitjem najprej 15s nežno žvrklja v ustih in šele nato pogoltne. Lahko se zmeša z vodo, ohlajenim nesladkanim čajem ali naravnim sokom. Vsekakor se priporoča ob zaužitju spiti še 2-3 dcl mlačne vode, da napitek čim prej doseže tanko črevesje.

Multi EM ferment je primeren tudi za zunanjo uporabo!

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Po odprtju hranite v hladilniku (do 7°C). Pred uporabo obrnite steklenico, da se vsebina premeša, a ne pretresajte močno. Priporočamo, da porabite v roku enega meseca po odprtju. Ne priporočamo pitja direktno iz steklenice. V steklenici lahko nastane rahel pritisk, kot posledica nastajanja ogljikovega dioksida.

Izdelek je naraven zato lahko med posameznimi serijami prihaja do razlik v okusu, barvi, vonju in bistrosti izdelka.

Proizvedeno za: Eubiosa, Slovenija.

Količina:

2x 500ml.

Poreklo: Nemčija.

Znanstveno
dokazano

100%
naravno

Brez
GSO

Brez
pesticidov

Brez
glutena

Made
in Germany

Multi EM ferment je edinstven simbiotičen napitek, ki združuje najnaprednejše znanje iz sveta fermentacije in probiotikov. Multi EM ferment je proizveden v procesu večstopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (31 dobrodejnih probiotičnih sevov) in 31 različnih zelišč in rastlin poznanih iz zakladnice zeliščarstva. V procesu večstopenjske fermentacije, ki posnema naraven proces človeške prebave, se učinkovine iz prvovrstnih rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente: (antioksidanti, encimi, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki, bioflavonoidi), ki predstavljajo prvovrstna biodostopna hranila za celice.

Multi EM ferment je pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective Microorganisms). Čarovnija EM je predvsem v tem, da delujejo v popolni harmoniji, kot najbolj precizno uglašen orkester, kjer se inštrumenti med seboj dopolnjujejo in tako ustvarjajo čudovito simfonijo – za popolno uglasitev mikrobioma.

En odmerek vsebuje kar 20 milijard živih probiotičnih mikroorganizmov! Izdelek je naraven, veganski, brez konzervansov, sladil, umetnih dodatkov, glutena, arom, ojačevalcev okusa, mleka in laktoze.

  • + imunski sistem
  • + celična zaščita
  • + antioksidant
  • + energija
  • + koncentracija
  • + spomin
  • + razpoloženje