Alfa lipoična kislina za spodbudo energijskega metabolizma 10ml

Je močan antioksidant, ki ima tudi vlogo pri energijski presnovi,  lahko izboljša zdravje živcev in občutljivost na inzulin. Koristen kot podpora pri nevropatiji.
Redna cena:
69,99 €
Akcijska cena:
69,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Voda, glicerin, etanol, olje MCT, lecitin (SOJA), alfa lipoična kislina, olje pomarančne lupine, antioksidant (vitamin E).

Uporaba: Odvisno od vaših želja, vzemite 20 kapljic dnevno čistih ali zmešanih s hladno tekočino.

Ena steklenička vsebuje 10 ml in ima rok trajanja 6 mesecev po odprtju.

Shranjevanje: Shranjujte na temperaturi od 6-25°C.

Opozorilo: Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke.

Proizvajalec: LipoLabs GmbH, Nemčija.

Dobavitelj: H2H PRO d.o.o.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 10ml.

Alfa lipoična kislina za spodbudo energijskega metabolizma je močan antioksidant, ki pomaga zmanjševati poškodbe celic, ki jih povzročajo prosti radikali. Poleg tega ima ALA pomembno vlogo pri energijski presnovi ter lahko izboljša zdravje živcev in občutljivost na inzulin, zato je obetaven dodatek za različne zdravstvene težave. Uporablja se tudi kot podpora pri nevropatiji.

Zato bi morali izbrati LipoVibes Pure Alpha Lipoic Acid:

  1. individualen vnos v telo: naš znanstveno razviti sistem za dostavo hranil prenaša natanko prave količine esencialnih vitaminov in aktivnih sestavin v celice individualno za vas.
  2. patentirana zaščita pred predoziranjem: edinstven zaščitni mehanizem zanesljivo preprečuje predoziranje, na povsem naraven način.
  3. nadzorovana proizvodnja: LipoVibes Pure Alpha Lipoic Acid je razvita v naših laboratorijih v Nemčiji in proizvedena v skladu s strogimi standardi kakovosti izključno iz rastlinskih sestavin. Je veganska, brez sladkorja, glutena, laktoze in GSO.