Argan & črna kumina milo 100g (100% naravno)

Ročno izdelano milo slovenskega proizvajalca z bio arganovim oljem ter egipčanskim oljem črne kumine. Pomaga narediti kožo mehko, navlaženo in prožno.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: palmino olje, kokosovo olje, arganovo olje, olivno olje, olje črne kumine, karitejevo maslo, sojino olje, ricinusovo olje, olje grozdnih pešk, bučno olje, vitamin E.

Uporaba: za umivanje celotnega telesa in obraza. Milo je potrebno hraniti v podstavkih za mila, pri katerem voda lahko odteka in se milo po uporabi tudi posuši. Neuporabljeno milo pa hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 100g.

Argan & črna kumina milo je ročno delo slovenskega proizvajalca. Argan & črna kumina milo je izdelano iz rastlinskih maščob in drugih naravnih sestavin. Zaradi hladnega postopka izdelave se v milu ohranja ves glicerin, ki na koži deluje vlažilno. Vsebuje BIO arganovo olje in egipčansko olje črne kumine ter bučno olje in naravni vitamin E. Po uporabi bo vaša koža mehka in prožna. Milo je 100% naravno, brez umetnih barvil, konzervansov ali katerihkoli drugih dodatkov in ne vsebuje živalskih maščob.