Arganovo olje 200ml (EKO)

Obnavlja kožo in vezno tkivo, deluje proti staranju in je znano po svojih regenerativnih lastnostih. Odlično za nego kože, las ter v majhnih količinah uporaben v prehrani.
Redna cena:
26,90 €
Akcijska cena:
26,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano arganovo olje iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: Olje nanesite na kožo in ga s krožnimi gibi enakomerno vtirajte v kožo. V kombinaciji z ostalimi olji (mandelj, sončnica,…) je primerno tudi za nežne in intenzivne masaže hrbta, ramen ter otrdelih in utrujenih okončin. Uporabljate ga lahko tudi za poživitev kože po prhanju ali kopanju. Ob redni uporabi učinkovito deluje proti staranju in ohranja elastičnost kože. Odlično se obnese kot maska za lase. Tudi par kapljic izboljša videz razcepljenih in suhih konic. V majhnih količinah se uporablja tudi v prehrani.

Količina: 200ml.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Maroko.

Arganovo olje je 100% naravno hladno stiskano olje iz Maroka. Arganovo olje je znano po svojem regenerativnem učinku, ki je primerno za nego kože in las. Olje ima specifičen vonj po arganovih plodovih in je pridelano iz nepraženih plodov. Olje je 100 % naravno, hladno stisnjeno iz nepraženih arganovih plodov in ima specifičen vonj, zlato barvo in grenek okus.

Arganovo olje za obraz

Za arganovo olje je značilno močno delovanje proti staranju, ima sposobnost obnavljanja kože in veznega tkiva. Uporablja se ga lahko namesto nočne hranilne kreme. Na kožo deluje regenerativno in tonično ter ohranja njeno elastičnost. Po uporabi daje koži prijeten prožen občutek mehkobe.

Arganovo olje za lase

Priporočljivo je predvsem pri suhih in lomljivih laseh. Če par kapljic vtremo na suhe konice lahko rezultat opazimo takoj. Za bolj negovalni učinek olje nanesemo na celotno dolžino las in pustimo čez noč.

Arganovo olje v prehrani

V prehrani se ga uporablja v majhnih količinah skoraj kot začimbo. Zaradi specifičnega rahlo grenkega okusa in močnega vonja hladno stisnjenega olja in nepraženih plodov se v prehrani večinoma uporablja olje iz praženih plodov. Kljub temu veliko uporabnikov prisega le na hladno stisnjeno olje, saj na ta način ohrani več pozitivnih lastnosti.