Bršljan tinktura 50ml

100% tinktura iz bršljana, slovenskega izvora. Je zelo koristen za nego kože, sploh pri težavah s celulitom. Primerna zgolj za zunanjo uporabo.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: bršljan, domači sadjevec (40% alkohola).

Uporaba: trikrat dnevno tinkturo vmasirajte na predele s celulitom.

Opozorilo: hraniti na suhem, temnem in hladnem. Tinktura je primerna samo za zunanjo uporabo.

Proizvajalec: Janez Javorski, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Bršljan tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Bršljan tinktura je primerna samo za zunanjo uporabo, nanašanje na kožo, masaže. Bršljan vam bo v veliko pomoč pri negi kože s celulitom. Z redno uporabo tinkture iz bršljana, vsaj trikrat dnevno, se bodo celulitne blazinice topile. Danes je njegova uporaba razširjena v kozmetiki in je sestavina različnih negovalnih krem, losjonov, šamponov in pripravkov proti celulitu saj izvlečki bršljana prodrejo globoko v kožo in topijo odvečno maščobo.

V preteklosti so bršljan uporabljali pri različnih obredih, pripisovali pa so mu tudi čarobno moč. Veljal je za zaščito pred hudobnimi duhovi in za simbol zvestobe. V starem Egiptu je bil posvečen Ozirisu, bogu plodnosti in poglavarju kraljestva mrtvih.

Bršljan tinktura je slovenskega porekla, polnjena v okolici Javorja, izdelana po receptu naših babic. Bršljan je nabran v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljen svež.