Česen tinktura 50ml

Domača česnova tinktura slovenskega porekla s širokim spektrom blagodejnega delovanja - zlasti na ožilje, imunski sistem, dihala in prebavila.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: česen, domači sadjevec (40% alkohola).

Uporaba: do petkrat dnevno. Po treh tednih uporabe naredite vsaj šest mesecev premora. Vsak človek na tinkture reagira različno – najbolje je poskusiti in po treh tednih bi se morali pokazati prvi znaki izboljšanja.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Česen tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Česen tinktura vsebuje dragocena česnova olja, njen širok spekter delovanja pa sicer pripisujejo več kot 200 biološko aktivnim učinkovinam. Česen tinktura se že tisočletja uporablja v ljudski medicini. Odprava UNESCA je v enem izmed samostanov v Tibetu našla recept najstarejšega homeopatskega sredstva za pomlajevanje, ki ni pravzaprav nič drugega kot vrsta česnove tinkture.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot drugi pripravki iz zelišč in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Česen tinktura je slovenskega porekla, pridelana in polnjena v okolici Javorja. Česen je pridelan in nabran v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljen svež.