CranBiotix ekstrakt brusnice s probiotiki 30 kapsul

Za zdrava sečila - kombinacija stabilnih probiotičnih kultur in ekstrakta brusnic z obilo proantocianidinov.
Redna cena:
22,90 €
Akcijska cena:
22,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ekstrakt brusnice, mikrokristalična celuloza, ovojnica kapsule: hidroksipropilmetil celuloza, probiotične kulture L. rhamnosus, L. acidophilus in L. casei, magnezijev stearat.

Hranilna vrednost ene tablete: ekstrakt brusnice 240mg (72mg proantocianidov), probiotične kulture 36mg (2×109 L. rhamnosus, L. acidophilus in L. casei).

Uporaba: zaužijte eno do dve tableti dnevno, med ali po obroku, poplaknite z vodo.

Opozorilo: priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Shranjujte v suhem prostoru pod 25°C, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Quest Vitamins, Anglija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 kapsul.

CranBiotix ekstrakt brusnice s probiotiki v kapsulah, primeren za vegetarijance in vegane. CranBiotix ekstrakt brusnice s probiotiki vsebuje probiotične kulture L. rhamnosus, L. acidophilus in L.casei z dokazano visoko sposobnostjo preživetja in stabilnosti v črevesju. Brusnica se tradicionalno uporablja v medicini in kulinariki, pri čemer so uporabne njene jagode, ki vsebujejo polifenole, tanine in mnogo drugih fitohranil. CranBiotix ekstrakt brusnice vsebuje obilo proantocianidinov. Prehransko dopolnilo ne vsebuje hidrogeniranih maščob, živalskih substanc, umetnih konzervansov in barvil; sukroze, laktoze in soli; kvasa, pšenice in glutena.