D-manoza v prahu 100g (100% čista)

Je naravno prisoten monosharid, ki omogoča učinkovito podporo sečilom. Dovoljena je uporaba otrokom, nosečnicam ter tudi diabetikom, saj ne zvišuje nivo sladkorja v krvi.
Redna cena:
29,99 €
Akcijska cena:
29,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: d-manoza v prahu.

Uporaba: 1 merico (1,5g) raztopite v 300ml tekočine in spijte do trikrat dnevno – najmanj eno uro pred obrokom.

Opozorilo: shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Plastenko shranjujte dobro zaprto. Izdelek je primeren tudi za otroke. Diabetiki si morajo ob uporabi redno meriti nivo sladkorja v krvi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: No Sugar Sugar, Nemčija.

Poreklo: Kitajska.

Količina: 100g.

D-manoza v prahu je prehransko dopolnilo za podporo sečilom. D-manoza je monosaharid, ki je naravno prisoten v brusnicah, breskvah, borovnicah ter lubju in koreninah breze, hrasta. Ta naravni sladkor imamo v svojem telesu od rojstva, naše telo pa ga ne proizvede dovolj. Telo naravno D-manozo najhitreje izloča z urinom. D-manozo v prahu lahko uporabljajo otroci, nosečnice in diabetiki, saj se nivo sladkorja v krvi z uživanjem ne povečuje. D-manoza je dobrodošla kjerkoli, posebno na potovanjih v vročih krajih.