D vitamin v spreju DLux 400 15ml - za otroke (za 100 dni)

Naravni vitamin D3 za močan imunski sistem ter zdrave kosti, zobe, sklepe in mišice vaših najmlajših.
Redna cena:
9,99 €
Akcijska cena:
9,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: prečiščena voda, ksilitol (naravno brezovo sladilo), akacijev gumi (gumi arabika – naravni stabilizator), holekalciferol (vitamin D3 iz lanolina), sončnični lecitin (trikalcijev fosfat, riževa moka), citronska kislina, kalijev sorbat (naravni konzervans), olje poprove mete. Vse sestavine so 100 odstotno naravne. Vitamin D3 je bil pridobljen iz lanolina, ki izvira iz volne ovac, vzrejenih za pridobivanje volne v Avstraliji, vendar razpršilo ne vsebuje lanolina.

Prehrambena vrednost na 1 razpršek: 400 i.e. (10µg) vitamina D3, kar je 200% priporočenega dnevnega vnosa in 100% najvišjega sprejemljivega dnevnega vnosa za otroke do enega leta.

Uporaba: Popršite ga pod jezik enkrat dnevno. Izdelek je namenjen dojenčkom in otrokom. Pred uporabo pretresite.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi. Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.
Prozvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanijia.

Količina: 15ml (za 100 dni).

D vitamin v spreju DLux 400 za otroke je 100% naravni D vitamin v spreju. D vitamin DLux 400 je naravno priročno ustno pršilo, ki omogoča ohranjanje zdrave ravni vitamina D in zagotavlja odlično oskrbo s tem dragocenim vitaminom za dojenčke in otroke. Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je praviloma treba zaužiti z vodo. Primeren za otroke in osebe, ki težko požirajo.

Po smernicah iz leta 2010 je treba D3 dodajati dojenčku že po prvem tednu po rojstvu. Odmerek je 400 internacionalnih enot (IE) dnevno, enako za dojene dojenčke kot dojenčke, ki dobivajo mlečno formulo. Zaščito z D3 vitaminom mora otrok dobivati vsak dan, priporočila pa so enaka tudi za celotno obdobje otroka in mladostnika. Ker sodi vitamin D3 med v maščobi topne vitamine, pripravek DLux 400 temelji na oljni osnovi. Pršilo je najbolj učinkovito, če ga razpršimo neposredno pod jezik. Vitamin D3 se skozi sluznico absorbira neposredno v kri, in tako zaobide prebavni sistem, ki pogosto moti absorpcijo vitamina D. Telo bo oskrbljeno s celotno količino vitamina D, vsebovano v vsakokratnem razpršku.