Deodorant naravni kristalni kamen brez vonja 120g

Naravni dezodorant na bazi mineralnih soli, ki ne vsebuje drugih škodljivih sestavin in je tako primeren za občutljivo kožo. Ne pušča madežev, njegova zaščita traja 24ur.
Redna cena:
9,90 €
Akcijska cena:
9,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Potassium Alum.

Uporaba: Stik navlažimo pod tekočo vodo in nanesemo na predele izpostavljene potenju, takoj po prhanju.

Opozorilo: Ne puščajte na površinah iz marmorja ali granita. Pazite, da ne pride v stik z očmi. Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Dobavitelj: BIMEDIA d.o.o.

Poreklo: Tajska.

Količina: 120g.

Deodorant naravni kristalni kamen brez vonja vsebuje mineralni soli in z njihovo pomočjo deluje proti neprijetnemu vonju, ki ga povzročajo bakterije med razgradnjo potu na koži.

Brez aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov in agresivnih kemičnih sestavin, ki bi imele negativen vpliv na telo ali delovanje znojnic.  Ker vsebuje zgolj naravne sestavine je odličen za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam Je brez vonja, a z visoko učinkovitostjo ter hipoalergenostjo.

Zagotavlja dolgotrajno zaščito, ne pušča lepljivih sledi ali madežev, kar ga dela primernega tako za ženske kot moške. Zaščita traja 24 ur.

Pakiranje v embalaži z navojem omogoča enostavno uporabo. Zaradi ekonomične uporabe ga lahko uporabljamo tudi do leto dni.