10% ceneje

Dr. Mercola H2 Molekularni vodik 30 tablet

Tablete s pomočjo posebne tehnologije ustvarijo zelo visoko koncentracijo (8ppm) molekularnega vodika v vodi, ki deluje na telo kot močan antioksidant.
Redna cena:
39,99 €
Akcijska cena:
35,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine:

1 tableta vsebuje:
Magnezij:  80 mg / 19% PDV
Druge sestavine: Dekstroza, jabolčna kislina, l-vinska kislina, adipinska kislina.

Uporaba: Doziranje za odraslo osebo: 1 tableto dnevno raztopimo v kozarcu vode. Za optimalno učinkovitost je priporočena količina vode cca. pol litra (480 ml). Lahko pa uporabimo tudi manjšo količino vode. Ko se tableta raztopi, vodo popijemo v čim krajšem času – najbolje v roku ene minute. Tablete ne zaužijemo direktno, temveč jo vedno raztopimo v vodi.

Opozorilo: Pri obolenjih oz. če uživate zdravila, se je pred uporabo H2 Molekularni Vodik (kot pri vsakem prehranskem dodatku), potrebno posvetovati z zdravnikom. Prav tako to velja za primer nosečnosti ali v primeru dojenja. Ne prekoračiti dnevno priporočenih količin. H2 Molekularni Vodik je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za zdravo uravnoteženo prehrano.
Shranjevati pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: ZDA.

Dobavitelj: Institut.O d.o.o., Koper, Slovenija.

Količina: 30 tablet.

Dr. Mercola H2 Molekularni vodik je zelo močan antioksidant, kar pomeni, da telesu pomaga premagovati vedno prisoten oksidativen stres, ki ga ustvarjajo prosti radikali. Vodik, kot najmanjša molekula v obstoju z lahkoto vstopa v vsak del telesa ter vsa telesna tkiva, vključno z vsemi deli celice in možganskim tkivom.

Napredna tehnologija omogoča tableti, da ustvari visoko koncentracijo vodika, ki znaša do 8ppm molekularnega vodika v vodi.

Vsaka tableta ima tudi 80mg magnezija, ki deluje kot prenašalec. Poleg tega ima magnezij tudi številne koristne učinke na človeški organizem.

Tableto molekularnega vodika preprosto damo v kozarec vode, ki je na sobni temperaturi. V 90 sekundah se tableta raztopi in ustvari visoko koncentracijo molekularnega vodika. Priporočljivo je vodo nato popiti v roku ene minute, saj je takrat prisotnost molekularnega vodika najvišja.

Če želimo doseči največjo učinkovitost tablet jih raztopimo v pol litra vode, lahko pa se uporabljajo tudi z manjšimi količinami vode.