Marija Treben gel za prhanje iz švedskih zelišč 200ml

Gel za prhanje, ki kožo prijetno osveži in jo neguje na naraven način.
Redna cena:
16,60 €
Akcijska cena:
16,60 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: izvleček žajblja, cimeta, materine dušice, srčne moči, žafrana, gel aloe barbadensis, navadne plahtice, poprove mete, slezenovca, rožmarina, vrste svišča, sleza, kolmeža, vrsta breze, kamilice, čajevca, lipovca, koprive, hmelja.

Uporaba: za vsakodnevno uporabo.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 200ml.

Gel za prhanje iz švedskih zelišč Marija Treben čisti in neguje kožo s poživljajočimi švedskimi zelišči. Gel za prhanje iz švedskih zelišč Marija Treben poživi in podari dobro počutje. Blag in negovalen gel za kopel in prho, primeren za vsak tip kože, idealen za dnevno nego telesa. S prijetnim vonjem švedskih zelišč je odličen za pričetek dneva.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim znanjem je pomagala ohranjati zdravje sebi in tudi drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.