Ginko ekstrakt XXI 50ml

Ekstrakt ginka na osnovni rastlinskega glicerina, brez alkohola. Ginko je koristen za ohranjanje in izboljšanje spomina ter v pomoč pri prekrvavitvi in optimalnemu delovanju možganov.
Redna cena:
15,49 €
Akcijska cena:
15,49 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Sestavine (v 3ml): glicerin, voda, liofiliziran ekstrakt iz listov ginka  – Ginkgo biloba L., (120 mg), gama ciklodekstrini (120 mg), alfa ciklodekstrini (60 mg).

Učinkovit dnevni odmerek (3ml) vsebuje: 6mg flavonoidov.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek je priporočena dnevna količina aktivnih sestavin v 3 ml. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Pred uporabo pretresite. Stisnite kapalko in počakajte nekaj sekund.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in zdravo prehrano. Hraniti na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo, na temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Soria Natural, Španija.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Ginko ekstrakt XXI je brezalkoholno prehransko dopolnilo z visoko razpoložljivostjo za telo. Ginko ekstrakt XXI se priporoča vsem, ki želijo podpreti zdravje svojih možganov ter izboljšati svoje pomnenje in spomin. Izdelek ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ter je brez sladkorja, glutena in primeren za vegane.

Ginko:

  • ima vlogo pri prekrvavitvi možganov,
  • prispeva k ohranjanju pravilnega delovanja možganov,
  • ima vlogo pri izboljšanju pomnjenja in delovnega spomina.