Glog ekstrakt XXI 50ml (EKO)

Ekstrakt gloga na osnovni rastlinskega glicerina, brez alkohola. Glog deluje pozitivno na srčno-žilni sistem, prispeva pa tudi k pomiritvi in sprostitvi organizma.
Redna cena:
15,49 €
Akcijska cena:
15,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: glog-Crataegus oxyacantha L. (listi in cvetovi) (ekstrakt) 15%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 85%. Naravni ekstrakt iz listov rastline v rastlinskem glicerinu. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Glog ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Glog ekstrakt je 100% naravni ekstrakt gloga iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt gloga lahko uživajo tudi mladostniki nad 12. let, saj ne vsebuje alkohola.

Glog je uporaben v podporo srčno-žilnemu sistemu, v pomoč pri optimalni cirkulaciji krvi ter prispeva k sproščanju in pomiritvi.