Grelna blazinica 1 kos

Grelna blazinica iz zelišč, ki pomaga odpravljati hlad in vlago iz telesa in tako koristi pri cirkulaciji krvi ter lajša bolečine v sklepih in mišicah.
Redna cena:
1,99 €
Akcijska cena:
1,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Zdravilni gozdni koren (Angelica sinensis), Rhizoma chuanxiong (Rhizoma Ligustici Chuanxiong), Radix saposhnikoviae, Herba clematidis intricatae, železov prah.

Uporaba: za zunanjo uporabo. Odprite embalažo in vzemite notranjo vrečko v roke ter jo stresite in pognetite med rokami, da začne oddajati toploto. Ko se segreje jo položite na obolelo mesto. Vrečko na 2h preložite/obrnite. Uporabite le eno vrečko naenkrat.

Opozorilo: Namenjeno le zunanji uporabi. Vrečke ali vsebine se ne sme zaužiti. Ne priporočamo nosečnicam z bolečinami v trebuhu. Ko je vrečka na koži dolgo časa, pazite, da ne nastane neboleče vzdraženje kože pri nizki temperaturi.

Distributer: Orix d.o.o.

Količina: 1 kos.

Grelna blazinica pomaga iz telesa izpodrivati  hlad in valgo. Tako pomaga stimulirati cirkulacijo krvi in lajšati bolečine. Učinkovita je pri artlargiji (bolečine v sklepih), ki jo povzroča preveč hladu ali vlage v telesu, pri abdominalnih bolečinah zaradi presežka vlage in pri odrevenelosti sklepov.